Αφήνουν την ΕΛ.ΑΣ. να εξευτελίζεται – Κεφαλονιά: Σήκωσαν με τα χέρια περιπολικό που εμπόδιζε για να πάρουν κατασχεμένο όχημα!

379

Ένα εντελώς πρωτόγνωρο συμβάν εκτυλίχθηκε στην Κεφαλονιά σε Αστυνομική Διεύθυνση του νησιού. Σύμφωνα με το zougla.gr, μια παρέα 20 περίπου ατόμων βρέθηκε έξω από το ΑΤ όπου υπήρχε μόνος ένας φρουρός.

Ο αστυνομικός σάστισε μόλις είδε την παρέα και δεν μπόρεσε να κάνει το παραμικρό. Η ομάδα ατόμων εισήλθε στο κτήριο και ο μοναδικός αστυνομικός που βρήκε, ήταν ο αξιωματικός υπηρεσίας.

Τα άτομα κατέβηκαν τα σκαλιά και κατευθύνθηκαν προς τον χώρο όπου ήταν ακινητοποιημένο ένα κατασχεμένο αυτοκίνητο το οποίο έψαχναν. Ένα περιπολικό όμως τους εμπόδιζε. Τότε το σήκωσαν με τα χέρια τους και το μετακίνησαν για να κάνουν τη δουλειά τους. Με κάποιο εφεδρικό κλειδί που, προφανώς είχαν, έβαλαν μπροστά το όχημα και εξαφανίστηκαν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα.

Αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες του νησιού. Το όχημα είχε κατασχεθεί λόγω παραβάσεων της τροχαίας. Λίγο αργότερα εντοπίστηκε ένα από τα άτομα που μπούκαραν στο ΑΤ και οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη. Ωστόσο το αυτοκίνητο δεν έχει βρεθεί ακόμα.