Αφρικανός βίασε 66χρονη στο Παρίσι: Υποδύθηκε τον γιατρό για να μπει σπίτι της!

163

Σύμφωνα με την αστυνομία, μια 66χρονη γυναίκα βιάστηκε μέσα στο σπίτι της στο Παρίσι από έναν Αφρικανό, με τον ύποπτο να παρουσιάζεται ως γιατρός προκειμένου να ξεγελάσει το θύμα και να κερδίσει την εμπιστοσύνη της.

Ενώ το θύμα έμπαινε στο παρισινό της σπίτι στο 20ό διαμέρισμα, ο ύποπτος ακολούθησε τη γυναίκα μέχρι το κατώφλι έξω από το διαμέρισμά της και της είπε ότι είναι γιατρός που εργάζεται για τα νοσοκομεία “Hauts-de-Seine”. Σύμφωνα με το Europe 1, ο 30χρονος άνδρας στη συνέχεια απέκτησε πρόσβαση στο δωμάτιό της, όπου στη συνέχεια έγδυσε το θύμα του. Της είπε ότι πραγματοποιούσε μια εξέταση με το δάχτυλό του και διείσδυσε στο ορθό της, δικαιολογώντας την πράξη του εξηγώντας στη γυναίκα ότι πραγματοποιούσε “πρωκτική εξέταση”.

Στη συνέχεια ο άνδρας έφυγε από το διαμέρισμα και είπε στη γυναίκα ότι θα λάμβανε τα αποτελέσματα της εξέτασης την επόμενη εβδομάδα. Η γυναίκα, η οποία βρισκόταν σε κατάσταση σοκ, πήγε αμέσως στο αστυνομικό τμήμα και υπέβαλε μήνυση.

Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό του υπόπτου.

Οι ηλικιωμένες γυναίκες έχουν γίνει στόχος πολλών σεξουαλικών επιθέσεων τα τελευταία χρόνια, συμπεριλαμβανομένης μιας 67χρονης γυναίκας που βιάστηκε από έναν Αλγερινό μετανάστη κατά τη διάρκεια μιας “βασανιστικής νύχτας βασανιστηρίων” τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τον ίδιο μήνα, μια 51χρονη δέχθηκε σεξουαλική επίθεση από μετανάστη άγνωστης προέλευσης.

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, ο 44χρονος Σαμίρ. B. Συνελήφθη για τον βιασμό δύο γυναικών άνω των 90 ετών στα νοσοκομειακά τους κρεβάτια στο Παρίσι.