Άγριες Mέλισσες: Η «ανάσταση» του Μιλτιάδη στην τρίτη σεζόν

438

Το δραματικό του φινάλε στον δεύτερο κύκλο της σειράς «Άγριες Μέλισσες» καθήλωσε τους τηλεθεατές.

 

Ο σπαρακτικός θάνατός του ήταν μια από τις πιο δραματικές στιγμές στο φινάλε της δεύτερης σεζόν της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Ο λόγος για τον τηλεοπτικό Μιλτιάδη Σεβαστό που όλα δείχνουν πως επιστρέφει στη σειρά.

Μπορεί ο ήρωας που ερμήνευσε ο Γιώργος Γάλλος να ξεψύχησε στο τέλος της δεύτερης σεζόν της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς, ωστόσο φαίνεται πως θα εμφανιστεί και στον τρίτο κύκλο επεισοδίων.

Απόδειξη;

Η φωτογραφία που δημοσίευσε ο δημοφιλής ηθοποιός στο Instagram, στην οποία ποζάρει με τον τηλεοπτικό γιο του, Λάμπρο, κατά κόσμον Δημήτρη Γκοτσόπουλο και τη νύφη του Λενιώ, δηλαδή τη Μαρία Κίτσου.

Η ανάρτηση από την επιστροφή στις «Άγριες Μέλισσες»

«Από την επίσκεψη στα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών. Αγκαλιά με την οικογένειά μου» σχολίασε στη λεζάντα της φωτογραφίας ο Γιώργος Γάλλος.

 

Ο ηθοποιός πρόκειται, σύμφωνα με σχετικές πληροφορίες, να κάνει κάποιες έκτακτες εμφανίσεις και στον νέο κύκλο της σειράς, μέσα από flashbacks, αφού στο όνομά του θα καταστρωθούν πολλά σχέδια εκδίκησης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μιλτιάδης Σεβαστός σκότωσε τον Αχιλλέα Μεγαρίτη για να σώσει τις αδελφές Σταμίρη, κάνοντας τον αδελφό του τελευταίου, Ακύλα, να ζητήσει εκδίκηση από τον Λάμπρο και τη Λενιώ.

Στη μνήμη του αγαπημένου ήρωα θα αναφερθεί όμως και και η Βιολέτα, η οποία επιστρέφει στο πολύπαθο χωριό και πλησιάζει τον Ακύλα για να πάρει κι εκείνη την εκδίκησή της για τον χαμό του άντρα της.