Άγριες Μέλισσες spoiler: Έτσι θα πεθάνει ο Μιλτιάδης

500

Μάθετε πρώτοι τις εξελίξεις στο Διαφάνι.

 

Αντίστροφα για το μεγάλο φινάλε του δεεύτερου κύκλου μετρούν οι Άγριες Μέλισσες. Η σειρά εποχής του ΑΝΤ1 θα ρίξει αυλαία αύριο, Πέμπτη 3 Ιουνίου, και αναμένεται να συγκινήσει τους τηλεθεατές, καθώς θα γραφτεί το τέλος του Μιλτιάδη.

Ο Γιώργος Γάλλος στην τελευταία του σκηνή θα μας μαγέψει με τις υποκριτικές του ικανότητες και θα μας χαρίσει μια απίστευτη ερμηνεία κλείνοντας παράλληλα τον κύκλο του στο Διαφάνι, καθώς δεν θα συνεχίσει την τρίτη σεζόν.

Συγκεκριμένα, ο Μιλτιάδης θα πεθάνει στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, συμπαρασύροντας μαζί του το «φάντασμα» του Γιάννου. Ο Μιλτιάδης ο οποίος έχει πληροφορηθεί τα πάντα για τον θάνατο του Γιάννου θα θυσιαστεί για να σώσει τις αδελφές Σταμίρη από την πύρινη λαίλαπα που έχει εξαπολύσει η Μυρσίνη στο Διαφάνι. Στην επιτυχημένη προσπάθειά του να τις γλιτώσει θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα συρθεί ως το σπίτι του Δούκα για μια τελευταία κουβέντα πρόσωπο με πρόσωπο. Στη συνέχεια ο Μιλτιάδης θα πάει να κάτσει κάτω από το δέντρο όπου βρήκε τον θάνατο ο Γιάννος και θα πεθάνει.

Δείτε παρακάτω όσα πρόκειται να συμβούν στο τελευταίο επεισόδιο: