Αγρίνιο: Το εμετικό σχόλιο του 28χρονου για 14χρονο κορίτσι σε πανηγύρι – Η ανάρτηση γνωστού του

571

Μια ανάρτηση ενός ατόμου που έκανε παρέα με τον 28χρονο Δημητρη Κραβαρίτη στην Κρήτη το 2019 δείχνει την χυδαιότητα του ποδοσφαιριστή απέναντι σε ανήλικα παιδιά.

Σύμφωνα με όσα έγραψε στην ανάρτηση του στα μεσα κοινωνικής δικτύωσης ο άνθρωπος που γνώριζε τον 28χρονο κατα τη διάρκεια ενός πανηγυριού και ενώ απο μπροστά τους πέρασε ενα 14χρονο κορίτσι απευθυνόμενος στο γνωστό του, ο ποδοσφαιριστής εξέφρασε την αρρωστημένη επιθυμία του για σεξουαλικές επαφές με το 14χρονο παιδί.

«Θα το ανεβάσω ξανα… Καθως κάποιοι εκαναν αναφορά και κατέβηκε…

Δημήτρης Κραβαρίτης

Αύγουστος 2019 Καρέ, Ρεθύμνου

Τότε έτυχε να είμαστε στο πανηγύρι με κοινή παρέα. Περασε απο δίπλα μας ένα κορίτσι 14 χρόνων, μου είπε: ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΕΙΝΑΙ.

Του λέω είναι μικρή.

Η απάντηση του: ΤΡΥΠΑ ΕΧΕΙ….

Που να φανταστώ…

Σου εύχομαι ολοψυχα ότι χειρότερο, και λυπαμαι και ντρέπομαι που έστω και για λίγο ετυχε να κάτσω σε κοινή παρεα μαζί σου… και δυστυχώς είναι πολλά κτήνοι σαν κι εσένα εκεί έξω…».

Πληροφορίες του agriniopress αναφέρουν πως η υπόθεση πέρασε από τα χέρια αρκετών Εισαγγελέων, υπήρχαν πρωτοφανείς καθυστέρησεις στην εξεύρεση πραγματογνωμόνων, ακόμη και στο γεγονός ότι έπρεπε εξαρχής να απασχολήσει την στρατιωτική δικαιοσύνη, κάτι που όπως φαίνεται δεν έγινε. Μια πραγματογνωμοσύνη μάλιστα, φέρεται να ακυρώθηκε μετά απο αίτημα της υπεράσπισης του νεαρού Κραβαρίτη.

Χαρακτηριστικό ακόμη είναι πως αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έρευνα στο σπίτι του 28χρονου έγινε δυο μήνες μετά την υποβολή μήνυσης, με τον 28χρονο να διαθέτει δηλαδή όλο το χρόνο, ώστε να «εξαφανίσει» τυχόν επιβαρυντικά στοιχεία.

Την ίδια στιγμή η τοπική κοινωνία και όχι μόνο παρακολουθεί αποσβολωμένη τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μάλιστα ενός μικρού παιδιού μόλις τεσσάρων ετών. Ο φερόμενος ως δράστης, εργαζόμενος στην εστίαση αλλά και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ήταν πολύ γνωστός με ευρύ κύκλο γνωριμιών με νέους ανθρώπους.