Αιτήματα Παπαγγελόπουλου στην ανακρίτρια για Novartis

401

Για την μη ικανοποίηση σειράς αιτημάτων του πρώην υπουργού Δημήτρη Παπαγγελόπουλου που κατηγορείται για την ενοχοποίηση των δέκα πολιτικών στις παράνομες πρακτικές της Novartis, κάνουν λόγο οι συνήγοροι του σε ανακοίνωση που εξέδωσαν επιρρίπτοντας ευθύνες στην ανακρίτρια του Ειδικού Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Ιωάννας Μάνδρου, που δημοσιεύει το skai.gr oι συνήγοροι του πρώην υπουργού αναφέρουν μεταξύ άλλων ότι δεν ικανοποιήθηκαν εύλογα αιτήματά του για εξέταση μαρτύρων, λήψη υπόψιν διαφόρων αποδεικτικών μέσων και κυρίως για το γεγονός, ότι δεν έχουν ενσωματωθεί στη δικογραφία που βρίσκεται στην ανάκριση με τις διαδικασίες του Ειδικού Δικαστηρίου, οι δικογραφίες για τα δέκα πολιτικά πρόσωπα για την οργάνωση των οποίων κατηγορείται ο πρώην υπουργός αλλά και άλλα μη πολιτικά πρόσωπα.

Οι συνήγοροι του, δηλώνουν ότι θα επιμείνουν στην ικανοποίηση των αιτημάτων του εντολέα τους, υπηρετώντας το υπερασπιστικό τους καθήκον. Την ανακοίνωση υπογράφουν οι δικηγόροι Δημ. Παπαγγελόπουλος και Μάνος Ροσουδάκης.