ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

775

Παλαιότερα βίντεό του, τον παρουσίαζαν ως ευσεβή χριστιανό νέο μέσα σε εκκλησίες να συνομιλεί με Ιερείς και να θαυμάζει με ευλάβεια τις ορθόδοξες αγιογραφίες. Σήμερα μας δηλώνει ότι επιθυμεί διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους και ότι θα παλέψει για τα δικαιώματα κάθε αλλόθρησκου στην Ελλάδα εκτός φυσικά των ορθόδοξων. Αποδεικτικά βγήκαν στην επιφάνεια ότι ήταν φανατικό μέλος της πιονεοφιλελεύθερης σέκτας των Ρεπουμπλικάνων στην Αμερική, και έδινε συνδρομές στο δεξιό αυτό κόμμα. Αργότερα έγινε υποστηρικτής των αριστερόφρονωνΔημοκρατικών, μέλος του ευρύτερου επιτελείου του Τζο Μπάιντεν, και παρουσίασε φωτογραφίες δίπλα στον Πρόεδρο των ΗΠΑ. Είχε μακροχρόνια σχέση με πανέμορφη γυναίκα και ήταν αρραβωνιασμένος μαζί της, αλλά πλέον μας λέει ότι του αρέσουν άτομα του ίδιου φύλου. Ήταν στέλεχος στην πιο σπουδαία επενδυτική και υπέρ του καπιταλισμού τράπεζα στον πλανήτη, όμως τώρα είναι ευαγγελιστής του σοσιαλισμού και πολεμάει την «άνιση κατανομή χρήματος».

Έγραφε πύρινους λόγους σε εφημερίδες της Νέας Υόρκης υπέρ του ακραίου φιλελευθερισμού που θα τους ζήλευε ο Τζήμερος και η Ξαφά, και πρότεινε μικρό κράτος με μαζικές απολύσεις χιλιάδων δημοσίων υπαλλήλων στην Ελλάδα. Σήμερα παρουσιάζεται ως υπερασπιστής της εργατιάς. Στα ίδια άρθρα εξυμνούσε τον Ρόναλντ Ρήγκαν και την Μάργκαρετ Θάτσερ λες και ήταν κάποιο στέλεχος από το Δίκτυο Ελλήνων Συντηρητικών και προήγαγε οικονομικές θεωρίες της ελεύθερης αγοράς και της Σχολής του Σικάγο. Στον παρόντα χρόνο είναι ένθερμος πρεσβευτής σοσιαλιστικών και κομμουνιστικών θεωριών και παλεύει για τον μόχθο και το δίκαιο του εργάτη. Επίσης αρθρογραφούσε κατά του Τσίπρα κατηγορώντας τον για τις αριστερές πολιτικές που εφήρμοσε το 2015 ενώ ο ίδιος στήριζε Μητσοτάκη! Τον ίδιο Τσίπρα που υποκρυπτόμενα τον σιγόνταρε για να αναλάβει την εξουσία του κόμματος.

Για όλα τα παραπάνω, μας λέει ότι τότε ήταν νεότερος, και πλέον δεν πιστεύει τις δεξιές θέσεις που διακαώς υποστήριζε. Οι ψηφοφόροι του κόμματος μαγεμένοι λες και είναι ποντίκια στον γερμανικό μύθο «Ο αυλητής του Χάμελιν» των αδελφών Γκριμ, ακολουθούν τυφλά τον νέο ηγέτη τους, παρόλο που είναι εξόφθαλμα ανακόλουθος και με εμφανώς κίβδηλο τρόπο έχει υφαρπάξει με παραπλανητικό τρόπο την εξουσία. Είναι η πρώτη φορά στην ζωή μου που στεναχωριέμαι για την κατάντια της αριστεράς στην πατρίδα μου. Η έλλειψη αντιπολίτευσης, αποτελεί μεγάλο κίνδυνο για την δημοκρατία μας. Εύχομαι σύντομα να ξυπνήσουν από τον λήθαργο, να σοβαρευτούν, και να επιλέξουν έναν ηγέτη με ιδεολογική βάση και στόφα αρχηγού που έχει αξίες και γνήσια ιδανικά.