Ανατροπή – ΣΥΡΙΖΑ: Δεν παραιτείται ο Όθων Ηλιόπουλος

2676

Στροφή 180 μοιρών από τον βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ περί παραιτήσεως και διαδοχής του από την Πόπη Τσαπανίδου.

Ο Όθωνας Ηλιόπουλος, προσερχόμενος σε αποψινή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ, δήλωσε ότι είναι βουλευτης μάχιμος της αξιωματικής αντιπολίτευσης και παραμένει, διαψεύδοντας τις φήμες περί παραιτήσεώς του από το αξίωμα του βουλευτή Επικρατείας.

Η απόφαση του βουλευτή Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ έβαλε φρένο στα σενάρια για ανάληψη της βουλευτικής έδρας του από την Πόπη Τσαπανίδου, η οποία είναι επιλαχούσα βουλευτής Επικρατείας.

Το σενάριο περί παραίτησης Ηλιόπουλου φούντωσε σήμερα το πρωί από πληροφορίες που έφεραν τον βουλευτή Επικρατείας να έχει λάβει την απόφαση να παραιτηθεί από το βουλευτικό αξίωμα.

Μάλιστα, ο Όθωνας Ηλιόπουλος είχε θίξει το σενάριο της παραίτησης κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής συνέντευξης, όπου ανέφερε πως ότι θα πρέπει να αποφασίσει αν θα συνεχίσει ως βουλευτής, λόγω του φόρτου εργασίας στο Χάρβαρντ όπου εργάζεται.

Συγκεκριμένα, ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ είχε αναφέρει πως «από την ημέρα της ορκωμοσίας μου αλλά ακόμη και πριν από αυτήν, διακινούνται από κάποιους σενάρια ότι τελώ υπό παραίτηση. Η πραγματικότητα είναι ότι ο πρόεδρος, Στέφανος Κασσελάκης, ουδέποτε ζήτησε, πολύ περισσότερο πίεσε, όπως αναγράφεται στον Τύπο, κάποιον από τους βουλευτές Επικρατείας να παραιτηθεί».