Άννα Βίσση – Δάκρυσε μιλώντας για τον Νίκο Καρβέλα

382

 

 

Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στην Αννίτα Πάνια η Άννα Βίσση. Η τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη στην πρεμιέρα του «Ανοιχτά» και, μεταξύ άλλων, μίλησε για τη σχέση της με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και για την καριέρα της.

 

«Σε δύο χρόνια θα γιορτάσω 50 χρόνια καριέρας», αποκάλυψε η Άννα Βίσση.

 

Οι δύο γυναίκες αναφέρθηκαν στη μητέρα της τραγουδίστριας, την κ. Σοφία, η οποία έπαιξε καθοριστικό σε αυτό που είναι τώρα η ίδια και οι αδερφές της.

 

«Φύγαμε από την Κύπρο με τον τσαμπουκά της μητέρας μου και τη στήριξη του πατέρα μου σε εκείνη», εξήγησε.

Ο Νίκος Καρβέλας και η ιδιαίτερη σχέση τους

 

«Τι του βρήκες;», ρώτησε η Αννίτα Πάνια.

 

«Όταν τον γνώρισα ήταν 31. Εσύ τι του βρήκες; Ο Νίκος δεν έχει ηλικία. Το παίζεις άνετη τώρα», απάντησε η Άννα Βίσση, με την παρουσιάστρια να λέει: «Εγώ παντρεύτηκα τον Καρβέλα και τη Βίσση μαζί. Χώρισα από τον Καρβέλα, αλλά από τη Βίσση όχι».

 

«Τον αγαπάμε, είναι ιδιαίτερο κομμάτι. Έχουμε γελάσει πάρα πολύ. Μια ιστορία που μου είπε για σένα. Σε είχε ερωτευτεί και μου τα έλεγε. Ήρθε σε μια εκπομπή σου και μου λέει “είναι τρομερό το πώς διαλέγει πώς θα ντυθεί”. Μου λέει εγώ παρατηρώ που τρέχει ο κόσμος γύρω της κι εκείνη δεν έχει βαφτεί καν», ανέφερε η τραγουδίστρια και πρόσθεσε:

 

«Η σχέση με τον Καρβέλα χωρίζεται σε δεκαετίας. Η μία είναι που τον γνώρισα και δεν τον ήθελα καθόλου, με φόβιζε. Ήταν μέσα στη μαγκιά και γούσταρα εγώ. Άρχισα να ενδιαφέρομαι. Άργησα πολύ να επιτεθώ και όταν το έκανα αυτός αμύνθηκε. Μου έλεγε όλες τις “βρωμιές” του. Όταν εγώ φτιάχτηκα, αυτός μου λέει δεν θέλω. Όταν αποφασίσαμε και παντρευτήκαμε, εγώ ξεδίπλωνα μια καριέρα. Τότε ήταν τρομακτικός και ελκυστικός. Ο πιο διαφορετικός γκόμενος που είχα στη ζωή μου, ο πιο εκκεντρικός».

 

Στη συνέχεια η Αννίτα της έβγαλε ένα γράμμα που είχε γράψει για εκείνη

 

Η τραγουδίστρια δάκρυσε διαβάζοντάς το. «Είναι το πιο τρυφερό πλάσμα που υπάρχει στον κόσμο. Λατρεύει τη φωνή σου και εσένα», σχολίασε η Αννίτα Πάνια.

 

«Έχω τραγούδια που τον φέρνω στο μυαλό μου. Δικαίωμά μου. Είναι γεμάτο ουσία όλο αυτό που έχουμε. Οι δυσκολίες στα χωρίσματα μου έμαθαν πολλά. Η σχέση του μαζί σου μας βρήκε φίλες. Πραγματικά μου αρέσεις. Όταν παντρευτήκατε είπα “ευτυχώς γιατί βρήκε μια γυναίκα που θαυμάζει”», πρόσθεσε η Άννα Βίσση, η οποία τους αγόρασε τις βέρες.

 

«Μετά έγινε του κουτρούλη ο γάμος, που στον γάμο μου παντρευόσουν πιο πολύ εσύ παρά εγώ. Εγώ δεν χαιρόμουν καθόλου, ένιωθα τόσο κομπλεξικά και χάλια με αυτό. Με ενοχλούσαν και τα παπούτσια και αισθανόμουν ότι ήμουν κάτι ντυμένη. Η Άννα να τραγουδά και να χαίρεται τόσο με αυτό που μου συμβαίνει. Κι η Σοφία τρελαμένη κι έλεγα γιατί να μου συμβαίνει αυτό; Το ήθελα μέσα μου αλλά πιο πολύ νιώθω ότι παντρεύτηκα εσένα παρά τον Νίκο», αποκάλυψε η Αννίτα.

 

«Δεν μπορεί να δει κανείς τον Νίκο χωρίς εσένα. Αν θέλει να τον δει χωρίς εσένα, δεν τον αγαπάει πραγματικά», επισήμανε η παρουσιάστρια.