Αννίτα Ναθαναήλ: «Το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου δεν πήγε καλά»

291

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε για το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας Παλιοσπύρου, αλλά και για το σχόλιο, που έκανε στο Twitter και αφορούσε τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor και της μπλε ομάδας, Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Σχετικά με την Ιωάννα Παλιοσπύρου, είπε: «Δεν πήγε καλά το τελευταίο χειρουργείο της Ιωάννας. Η Ιωάννα είναι μάχιμη και θα το ξεπεράσει και αυτό».

Αναφορικά με το σχόλιό της στο Twitter, για τη σχέση του Χρήστου Δάντη με την παίκτρια του Survivor, είχε γράψει, ότι δεν θα έπρεπε να διαφημίζεται μία σχέση με τέτοια διαφορά ηλικίας.

Ερωτηθείσα για αυτό, η Αννίτα Ναθαναήλ είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω κάτι για το συμβάν περαιτέρω. Εκείνη τη στιγμή κακώς ενδεχομένως σχολίασα κάτι τέτοιο σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Το έκανα σκεπτόμενη σαν μάνα. Είμαστε σε μια ελεύθερη κοινωνία κι ο καθένας μπορεί να κάνει αυτό που αισθάνεται κι επιθυμεί στην προσωπική του ζωή»  και συμπλήρωσε: «Εγώ θα έλεγα στην κόρη μου κάνε ότι θέλεις αλλά μην προάγεις αυτός που εν πάση περιπτώσει είναι δική σου επιλογή» .