Ανθή Σαλαγκούδη: Έβαζαν μέσα καλεσμένους να μου μιλούν άσχημα

306

“Η εμπειρία μου ήταν τραυματική στην ΕΡΤ” παραδέχθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ανθή Σαλαγκούδη όταν βρέθηκε καλεσμένη της Αθηναϊδας Νέγκα, στο πλατό της εκπομπής “Καλύτερα αργά” στο Action 24, όπου και μίλησε από καρδιάς για την δύσκολη περίοδο που εργάστηκε στην ΕΡΤ.

 

“Νομίζω ότι πιο πολύ στην ΕΡΤ με είχε “φάει” το όνομα. Για μένα ήταν πιο δύσκολο γιατί το έφερα εγώ η ίδια βαρέως και νομίζω ότι από μένα ξεκινούσε. Ναι, σίγουρα μου έκαναν απίστευτο πόλεμο στην ΕΡΤ και είναι κάτι που θέλω να ξεχάσω.

Θα ξεκινήσω από την αρχή που έκανα δοκιμαστικά και μου άλλαζαν την σκαλέτα την τελευταία στιγμή.

 

Καλούσαν επάνω όλους στο κοντρόλ, από τον άνθρωπο που καθάριζε την ΕΡΤ μέχρι και τον πιο υψηλά ιστάμενο το 2012, μου άλλαζαν θέσεις και έβαζαν μέσα καλεσμένους να μου μιλάνε άσχημα για να δουν τις αντιδράσεις μου”.

“Ήταν λίγο σαν το φανταρικό. Ήταν καψόνια. Δεν ήταν ένα καψόνι, ήταν πολλά. Φέρτε μου λίγο νεράκι να πιω τώρα που τα ξαναθυμήθηκα! Επίσης, μου άλλαξαν εκπομπές και ήταν πάρα πολύ δύσκολο χωρίς να έχω κάπου να απευθυνθώ γιατί δεν υπήρχε τότε διοίκηση.

Οπότε εκεί ήταν όλοι οι συνδικαλιστές στοχοποιόντας με για κάποιο λόγο για ένα πολιτικό παιχνίδι που βρέθηκα στη μέση και ποτέ δεν κατάλαβα” εξομολογήθηκε η όμορφη δημοσιογράφος.

“Εγώ την ΕΡΤ την αγαπούσα πάρα πολύ, τώρα όμως δεν την αγαπάω. Χρησιμοποίησα παρελθοντικό χρόνο γιατί πάντα σκεφτόμουν ότι ήθελα να κάνω κάτι πιο πολιτιστικό που θα είναι κάτω από την ομπρέλα του πολιτισμού στην ΕΡΤ.

Έτσι το σκεφτόμουν αλλά τελικά τα πράγματα δεν αποδείχθηκαν τόσο πολιτισμένα όσο τα ειχα στο μυαλό μου και δεν την αγαπάω τώρα. Η εμπειρία μου ήταν λίγο τραυματική” πρόσθεσε, ακόμα, η Ανθή Σαλαγκούδη στο late night της Αθηναϊδας Νέγκα στο Action 24.