Απατεώνες βρήκαν τον… δάσκαλό τους από 75χρονη στον Βόλο

265

Τον δάσκαλό τους από μια 75χρονη από τον Βόλο φαίνεται πως βρήκαν οι απατεώνες που δρουν και στη θεσσαλική πόλη.

Οι κακοποιοί έχουν βάλει σκοπό να πλουτίσουν στήνοντας τηλεφωνικές απάτες, στις οποίες χρησιμοποιούν το πρόσχημα ότι ένα συγγενικό πρόσωπο των ανυποψίαστων θυμάτων τους έχει τραυματιστεί και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Την περασμένη Τρίτη η 75χρονη δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από έναν άγνωστο, ο οποίος της είπε πως δήθεν την καλούσε από το Νοσοκομείο Βόλου στο οποίο νοσηλευόταν η 41χρονη κόρη της, η οποία είχε σπάσει το πόδι της, όταν έπεσε από τη σκάλα του σπιτιού της.

«Μαμά, μαμά»

Μάλιστα, η απάτη ήταν πολύ καλά οργανωμένη, καθώς, ενώ ο άντρας μιλούσε, ακουγόταν από μέσα μια γυναικεία φωνή που φώναζε «μαμά, μαμά»!

Ο απατεώνας λίγο έλειψε να πείσει την ηλικιωμένη ότι όντως καλούσε από το νοσοκομείο, καθώς δεν ήταν λίγες οι φορές που αναφέρθηκε στην κόρη της γυναίκας με το μικρό της όνομα, ενώ γνώριζε και την εσωτερική διαρρύθμιση του σπιτιού της 41χρονης. Ωστόσο, η 75χρονη πονηρεύτηκε καθώς είχε ακούσει και διαβάσει για τιν απάτες που στήνονται και έχουν «αφαιμάξει» ηλικιωμένους πολίτες.

Ετσι, έδωσε το τηλέφωνο στον γιο της, ο οποίος ευχαρίστησε τον άγνωστο για την ενημέρωση και του είπε πως θα επικοινωνήσει ο ίδιος με το νοσοκομείο για να μάθει για την κατάσταση της αδελφής του! Ετσι, η απάτη δεν προχώρησε και η γυναίκα δεν έγινε ένα από τα δεκάδες θύματα που χάνουν δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: newsbreak.gr