Απίστευτο ατύχημα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας: Πόρτα και καταπλάκωσε εργαζόμενη!

242

Ένα απίστευτο ατύχημα συνέβη σε νοσοκομείο της Λάρισας, τα ξημερώματα του Σαββάτου, με μια πόρτα που καταπλάκωσε εργαζόμενο.

Πιο συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας, κατά το οποίο έπεσε η πόρτα στο ακτινολογικό εργαστήριο και καταπλάκωσε μια ανυποψίαστη εργαζόμενη. Από το συμβάν, άτυχη γυναίκα έπαθε κάταγμα στο χέρι και τραύμα στο κεφάλι.

Το περιστατικό καταγγέλλει η ΠΟΕΔΗΝ με τον πρόεδρο της Μιχάλη Γιαννάκο να εξηγεί σε μία μακροσκελή του ανακοίνωση τι συνέβη.

Η ανακοίνωση του Μιχάλη Γιαννάκου:

«Απίστευτο και όμως ελληνικό. Πόρτα του πανεπιστημιακού νοσοκομείο Λάρισας καταπλάκωσε και τραυμάτισε συνάδελφο. Να φοράμε κράνος.

Ξημερώματα Σαββάτου στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας τεχνολόγος κλήθηκε να μεταβεί με το φορητό ακτινολογικό – ακτινογραφικο μηχάνημα στο τμήμα νεογνών για να κάνει ακτινογραφία σε νεογνό. Όταν έφθασε στο τμήμα νεογνών την ενημέρωσαν ότι θα χρειαστούν ακόμη μία ακτινογραφία σε άλλο νεογνό.

Η συνάδελφος τεχνολόγος επικοινώνησε με την δεύτερη συνάδελφο τεχνολόγο βάρδιας και ζήτησε να φέρει ακόμη μια κασέτα στο τμήμα νεογνών προκειμένου να πραγματοποιηθεί η ακτινογραφία. Όντως η τεχνολόγος ξεκίνησε να πάει στο τμήμα νεογνών.

Άκουσε και είδε κάποιες κινήσεις από ένα άτομο που φάνηκαν ύποπτες και με σκοπό να ασφαλίσει το τμήμα που θα ήταν χωρίς φύλαξη έκλεισε τη διπλή πόρτα του διαδρόμου της αναμονής του ακτινολογικού.

Τότε η πόρτα έπεσε πάνω της και την καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να χτυπήσει ελαφρά όπως αποδείχτηκε από την εξέταση στο κεφάλι της και το πόδι της, αλλά δεν συνέβη το ίδιο με το αριστερό χέρι της το οποίο υπέστη κάταγμα στο ύψος της πηχεοκαρπικής (ΠΧΚ) άρθρωσης. Στην συνάδελφο δόθηκε από το ΤΕΠ 1 μήνας αναρρωτική άδεια. Να διενεργηθεί επείγουσα έρευνα για να δούμε εάν είναι δολιοφθορά ή κακή κατασκευή ή λόγοι μη συντήρησης.

Η πόρτα μάλλον ήταν βγαλμένη. Αν είναι δυνατόν!

Θα πρέπει να κυκλοφορούμε με κράνος εντός των νοσοκομείων για να προστατευόμαστε από πόρτες, σοβάδες, ψευδοροφές, τοίχους».

Πηγή: Gazzetta.gr