Απίστευτο: Ρομά που είχαν «ρημάξει» σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί… αποζημίωσαν τα θύματά τους

531

Η σπείρα των τεσσάρων Ρομά που συνελήφθησαν το βράδυ της Κυριακής στην Κηφισιά λίγη ώρα μετά από διάρρηξη που έκαναν σε σπίτι στην Εκάλη, αφέθηκαν ελεύθεροι την Πέμπτη (29/3).

Παρά το γεγονός ότι άνοιξαν σπίτια σε Εκάλη και Νέα Ερυθραία, μπήκαν ανάποδα σε κεντρικό δρόμο της Κηφισιάς για να ξεφύγουν, συγκρούστηκαν με διερχόμενο όχημα, αστυνομικός πυροβόλησε για να τους σταματήσει και χτύπησαν σε σταθμευμένα οχήματα κυκλοφορούν από χθες ελεύθεροι.

Οι τέσσερις Ρομά αφέθηκαν ελεύθεροι μετά την απολογία τους στον ανακριτή, καθώς οι δικηγόροι τους ήρθαν σε συμβιβασμό με τα θύματά τους επιστρέφοντας τα κλοπιμαία και πληρώνοντας αποζημιώσεις για τις φθορές που προκάλεσαν σε σπίτια και αυτοκίνητα, αξιοποιώντας σχετική διάταξη νόμου.

Βίντεο ντοκουμέντο: Η στιγμή που οι διαρρήκτες της Εκάλης βγαίνουν από σπίτι που έκλεψαν

Στο βίντεο που εξασφάλισε το «Law and Order» διακρίνονται τα μέλη της σπείρας τα οποία βγαίνουν από σπίτι στην Εκάλη. Στη συνέχεια διακρίνεται και το όχημα διαφυγής.

Πηγή: Law & Order