Αστυνομικοί δέχτηκαν επίθεση από Ρομά στο Ζεφύρι – Η καταδίωξη στις ράγες και οι χειροπέδες

157

Περιπετειώδη τροπή πήρε η προσπάθεια ελέγχου δυο ατόμων από Αμεσοδρασίτες στο Ζεφύρι, με τους αστυνομικούς να δέχονται επίθεση και να καταδιώκουν τους υπόπτους μέσα στον σταθμό του προαστιακού.

Πριν από λίγες ημέρες οι Αμεσοδρασίτες εντόπισαν έναν άνδρα και μια γυναίκα να κινούνται ύποπτα στο Ζεφύρι. Στην θέα των αστυνομικών μπήκαν εντός του σταθμού του σταθμού με τους αστυνομικούς να τους ακολουθούν στις αποβάθρες.

Όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να ελέγξουν τον άνδρα εκείνους του επιτέθηκε με τους αστυνομικούς να πέφτουν στο έδαφος για να τον ακινητοποιήσουν. Τότε η γυναίκα που ήταν μαζί τους επιτέθηκε και τον απελευθέρωσε.

Ο άνδρας σε έξαλλη κατάσταση μπήκε μέσα στις ράγες και έσκισε να ρούχα, ενώ ξεφορτώθηκε και ένα σακουλάκι με… 17,7 γραμμάρια ηρωίνη! Εν συνεχεία ανέβηκε πάλι στην αποβάθρα όπου μαζί με την γυναίκα οδηγήθηκαν στο τμήμα ασφαλείας Ζεφυρίου.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν επίσης 2,2 γραμμάρια κάνναβης μέσα  σε μια από τις κάλτσες που φορούσε, ενώ ο άνδρας προσπάθησε να ρίξει γροθιά σε ένα αστυφύλακα.

Όπως προέκυψε, ο συγκεκριμένος Ρομά, είχε αποφυλακιστεί πριν από 4 μήνες καθώς είχε εκτίσει ποινή στις φυλακές για ληστεία, οπλοκατοχή, οπλοχρησία και απόδραση.

Πηγή: Law & Order