Αστυνομικός καταγγέλλει ότι δέχεται ερωτικές παρενοχλήσεις από δόκιμη υπαστυνόμο!

428

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη αστυνομικός, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ζει έναν εφιάλτη το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο ίδιος στην κάμερα του Star και την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δέχεται ερωτικές παρενοχλήσεις από δόκιμη υπαστυνόμο.

«Είναι έκφραση διαστροφής. Σαν σε ταινίες, που τις βλέπουμε, αλλά δεν πίστευα ποτέ ότι θα ζήσω κάτι τέτοιο. Επέλεξα να εμφανιστώ στην τηλεόραση, γιατί δεχόμουν και δέχομαι απειλές για τη ζωή μου», δηλώνει ο αστυνομικός.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο εν λόγω αστυνομικός που είναι γνωστός για τις επιτυχίες του στο Σώμα, απέρριψε την δόκιμη υπαστυνόμο και λίγο έλειψε να αποταχθεί από το Σώμα.

«Υπήρξαν πολλά περιστατικά. Υπήρχε εμμονή. Ακόμη και εν ώρα υπηρεσίας, η συγκεκριμένη προέβη σε άσχημες χειρονομίες και μιλούσε για μένα άσχημα, ααα ήρθε ο @@@. Δεν είναι φυσιολογικό. Ήθελε την επαφή μαζί μου, όχι στην οικία μου, αλλά στην υπηρεσία. Παράνομες βιντεοσκοπήσεις, ηχογραφήσεις… Κι άλλα. Τα κρατούσε η ίδια. Ειπώθηκε από την πλευρά της, ότι την ικανοποιούσε να με βλέπει και να με ακούει. Με προσέγγισε και ερωτικά. Δεν έχει κάνει με ηλικία ή φύλο…», υποστήριξε μεταξύ των άλλων ο αστυνομικός.

Πηγή: Law & Order