Αττική: Η εθελόντρια που έσωσε σπίτια των γειτόνων της αντικρύζει τα αποκαΐδια του δικού της

373

Δείτε τη συγκλονιστική ιστορία.

 

Συγκινεί η εθελόντρια που με αυτοθυσία έσβηνε φωτιές στην Βαρυμπόμπη, την ώρα που καιγόταν το σπίτι της.

Ένα από τα πρόσωπα των ημερών είναι μία νεαρή εθελόντρια, η οποία την ώρα που έσβηνε φωτιές στην Βαρυμπόμπη καιγόταν το δικό της σπίτι λίγα μέτρα παραπέρα.

«Ήμουν από την άλλη μεριά της φωτιάς, βοηθούσα με τους συνάδελφους, φεύγουμε από εκεί πέρα, ερχόμαστε προς τα εδώ και λέω σε κάποια φάση στα παιδιά, «πάμε να δούμε τι γίνεται και στο σπίτι μου». Βλέπω το σπίτι μου μες στις φλόγες όλο, δεν σωζόταν τίποτα και έπρεπε δυστυχώς να φύγω… Οι γονείς μου έλειπαν, δεν κινδύνευε κάποια ζωή εδώ» ανέφερε η Ειρήνη Μάλεση στο Star.

Η 24χρονη εθελόντρια είχε μοιραστεί τις δύσκολες στιγμές που έζησε με τους φίλους τους στο Facebook, ανεβάζοντας ένα συγκλονιστικό βίντεο που την δείχνει να κλαίει μέσα στα αποκαΐδια.

«Είναι τραγικό αυτό που έχει συμβεί σε όλη την Βαρυμπόμπη και όχι μόνο. Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψω να βλέπεις το σπίτι σου, τις αναμνήσεις σου, τα πάντα να τυλίγονται στις φλόγες και να χάνονται σε μια στιγμή. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ξύπνησα το πρωί και πλέον έχουν γίνει όλα στάχτη. Δεν ξέρω τι να πω, μόνο κουράγιο σε όλους μας και να τελειώσει γρήγορα αυτό το μαρτύριο», έγραψε χαρακτηριστικά, ενώ έχει ανεβάσει ένα συγκλονιστικό βίντεο, στο οποίο την ακούμε να κλαίει περπατώντας μέσα στα αποκαΐδια του σπιτιού της…

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο: