Ατύχημα Αλί Σαμπανσί στη Λέρο: «Πέντε ώρες έδιναν μάχη οι γιατροί για να τον σώσουν»

1336

Γνωστός για την αγάπη του στη Λέρο είναι ο Τούρκος επιχειρηματίας, Αλί Σαμπανσί, ο οποίος είχε σοβαρό ατύχημα με το ταχύπλοο του, όταν έπεσε σε βράχια.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «aigaio tv», Νίκος Ιγνατίδης, στο Νίκο Ευαγγγελάτο και την εκπομπή «Live News», οι γιατροί του νοσοκομείου Λέρου πάλευαν επί πέντε ώρες για να καταφέρουν να κρατήσουν στη ζωή τον Αλί Σαμπανσί.

 

«Εχθές στις 21:30 είχε δέσει το πολυτελές γιοτ του στο Μακρονήσι με σκοπό να πάει στην Κατσαδιά σε ένα εστιατόριο. Πρόκειται για μία διαδρομή που έχει κάνει πολλές φορές ο Σαμπανσί και ίσως από υπερβολική σιγουριά, απ’ αυτό που δεν περιμένεις να συμβεί, έγινε το μοιραίο. Άμεσα έσπευσε το σκάφος του Λιμενικού… Ο ίδιος έχει τραυματιστεί πολύ σοβαρά, όπως και ο ένας του γιος», ανέφερε αρχικά ο δημοσιογράφος.

Και συνέχισε τονίζοντας πως «ο άνθρωπος αυτός σήμερα ζει, διότι υπήρχαν οι υποδομές σε ένα μικρό νοσοκομείο, όπως είναι της Λέρου, και μετά από 5ωρη μάχη του προσωπικού κατάφεραν να τον κρατήσουν ζωντανό».

Σχετικά με τις συνθήκες του ατυχήματος, ο κ. Ιγνατίδης είπε πως η ταχύτητα του ταχύπλοου εκτιμάται πως ήταν 25 κόμβοι, μία σχετικά μέτρια ταχύτητα, γι’ αυτό και η σύγκρουση δεν απέβη θανάσιμη.