Βρετανία: 32χρονη μητέρα παρέσυρε 14χρονο από το πάρκο στο σπίτι της και έκανε μαζί του σεξ

1146

Η Τάι Βίνσεντ, 32 ετών, κάλεσε τους δύο 14χρονους στο σπίτι της στο Γλόστερσαϊρ της Βρετανίας, προσφέροντάς τους ένα ποτήρι νερό αφού τους είδε να παίζουν ποδόσφαιρο στο πάρκο.

Στη συνέχεια οδήγησε το ένα από τα αγόρια στην κρεβατοκάμαρά της και έκανε σεξ μαζί του, σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσίασε μια επιτροπή στο δικαστήριο του Γκλούτσεστερ.

Μάλιστα, όπως γράφει η DailyMail, η Βίνσεντ που είναι μητέρα τριών παιδιών που πηγαίνουν στο δημοτικό, παραδέχεται ότι έκανε σεξ με το αγόρι στις 21 Οκτωβρίου 2018, αλλά υποστηρίζει ότι πίστευε ότι ήταν πάνω από 16 ετών.

Η εισαγγελέας Κρίστοφερ Σμίθ είπε στην Δίκη ότι η Βίνσεντ πρόσφερε στα αγόρια ένα ποτήρι νερό λέγοντας τους να πάνε στο σπίτι της περίπου στις 5μμ το απόγευμα, την ώρα που εκείνα έπαιζαν ποδόσφαιρο σε ένα γειτονικό πάρκο.

Είπε χαρακτηριστικά: «Τα αγόρια δέχτηκαν την πρόταση της κας Βίνσεντ και πήγαν στο σπίτι της. Ένα από τα αγόρια γνώριζε προσωπικά την Βίνσεντ, αλλά το φερόμενο θύμα δεν τη γνώριζε.

Αφού κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας, άρχισαν να συζητάνε για διάφορα θέματα, και πάνω στην συζήτηση το ένα αγόρι ανέφερε πως ήταν 14 ετών και πήγαινε σχολείο. Οι τρεις τους συνομίλησαν κάμποση ώρα για το σχολείο, όμως σύντομα η Βίνσεντ έφερε την κουβέντα στο σώμα της και στο σεξ.

«Αρχικά είπε ότι αισθάνεται ντροπή για το σώμα της όταν είναι γυμνό και ότι πάντα φροντίζει να ντύνεται γρήγορα. Στη συνέχεια άρχισε να μιλά για σεξ. Ο μεγαλύτερος έφηβος άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι η κυρία Βίνσεντ φλέρταρε με τον μικρότερο, χωρίς εκείνος να έχει πάρει μυρωδιά. Στη συνέχεια κάλεσε το μικρότερο αγόρι στον πάνω όροφο. Εκείνος πήγε πιστεύοντας ότι ήθελε να του δείξει κάποια τηλεόραση ή κάποιου είδους κονσόλα gaming, ενώ ο φίλος του παρέμεινε στην κουζίνα. Η κυρία Βίνσεντ πήγε το αγόρι στην κρεβατοκάμαρά της.Έπειτα βγήκε από το δωμάτιο και όταν ξαναμπήκε δεν φορούσε ρούχα. Τον τράβηξε στο κρεβάτι και τον έβαλε να ξαπλώσει…Ο ίδιος λέει ότι δεν υπήρξε καμία συζήτηση προηγουμένως και ότι αισθανόταν όλη την ώρα ότι αυτό που συνέβαινε δεν ήταν σωστό. Ήξερε ότι ήταν ανήλικος και ότι είχαν μεγάλη διαφορά ηλικίας, αφού η γυναίκα είχε τα διπλά του χρόνια. Τελικά την έσπρωξε από πάνω του, ντύθηκε και κατέβηκε τρέχοντας κάτω», είπε ο εισαγγελέας.

Ο φίλος του θύματος είπε ότι άκουσε διάφορους περίεργους ήχους να έρχονται από την σκάλα και επειδή ένιωσε αμήχανα έφυγε για λίγο από το σπίτι, αλλά τελικά επέστρεψε. Στην κατάθεσή του περιέγραψε τον φίλο του ως «χαζό» που την πάτησε.

Στη συνέχεια τα δυο αγόρια περιέγραψαν το περιστατικό σε έναν άλλον φίλο τους, ο οποίος τους συμβούλεψε να το αναφέρουν στην οικογένειά τους. Όταν τα δύο αγόρια εκμυστηρεύθηκαν τι συνέβη και σε μια άλλη φίλη τους, και εκείνη προέτρεψε τον 14χρονο να μιλήσει στους γονείς του.

Τρεις μέρες αργότερα, το κορίτσι, μαζί με άλλους δύο, πήγε στο σπίτι του 14χρονου και αποκάλυψε στη μητέρα του όλα όσα συνέβησαν. Φυσικά, η μητέρα του 14χρονου πήγε να στο σπίτι της Βίνσεντ να της ζητήσει εξηγήσεις.Εκείνη δεν την άφησε να περάσει μέσα λέγοντάς της, «όχι τώρα, είμαι μαζί με την κόρη μου». Ο πατέρας του θύματος όμως πήγε επίσης στο σπίτι της Βίνσεντ, ωστόσο στη συνέχεια δέχτηκε ο ίδιος απειλές από έναν άλλον άνδρα.

Κατά τη σύλληψή της 32χρονης στις 26 Οκτωβρίου του 2018 η γυναίκα είπε στους αστυνομικούς ότι πίστευε πως και τα αγόρια ήταν άνω των 16 ετών ενώ η δίκη ακόμη συνεχίζεται.

Φωτογραφία: DailyMail