Χαμός στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου: Μετέδωσαν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας -Βγήκε έξαλλη στο τηλέφωνο

390

Απίστευτες σκηνές εκτυλίχθηκαν στον αέρα του Mega όταν μεταδόθηκε πληροφορία ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκανε απόπειρα αυτοκτονίας.

Η είδηση αρχικά μεταδόθηκε με επιφύλαξη από την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» της Σίσσυς Χρηστίδου, όμως στη συνέχεια γράφτηκε στον τίτλο, στο κάτω μέρος της οθόνης ότι υπάρχει πληροφορία ότι το γνωστό μοντέλο έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο δημοσιογράφος, μάλιστα, ανέφερε ότι το μοντέλο, μιλώντας τηλεφωνικά με φίλη της, δήλωσε ότι «δεν θέλω άλλο τη ζωή μου». Η φίλη της ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ και σύμφωνα με τον δημοσιογράφο αστυνομικοί «πήγαν άμεσα στο ξενοδοχείου όπου διέμενα στη Θεσσαλονίκη, την εντόπισαν σε μια λίμνη αίματος» (!) και στη συνέχεια «τη μετέφεραν στο νοσοκομείο».

«Έτσι και ζούσε η γιαγιά μου θα έμενε στον τόπο»

Προτού ο δημοσιογράφος ολοκληρώσει το -εντελώς λάθος, όπως διαπιστώθηκε- «ρεπορτάζ», βγήκε στη γραμμή η Δήμητρα Αλεξανδράκη και η πρώτη της φράση ήταν «αλλάξτε άμεσα στον τίτλο, έχω μια οικογένεια από πίσω μου». Εμφανώς οργισμένη τόνισε έχει πάθει σοκ και πως «έτσι και ζούσε η γιαγιά μου και το έβλεπε αυτό θα έμενε στον τόπο». Η Σίσσυ Χρηστίδου και το επιτελείο της εκπομπής προσπαθούσε, ατυχώς, να το… «σώσει», συγχαίροντας (!) τη Δήμητρα Αλεξανδράκη που διέψευσε την πληροφορία καθώς, όπως είπαν, θα δημιουργούσε… σύγχυση.

«Άρα είναι όλα καλά, δεν ισχύει τίποτα από αυτά» ρώτησε, εμφανώς αμήχανη, η Σίσσυ Χρηστίδου με τη Δήμητρα Αλεξανδράκη να λέει «μα δεν με ακούτε; Δεν έχει συμβεί τίποτα!».

Λίγα δευτερόλεπτα μετά, ο επίμαχος τίτλος αποσύρθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη έκλεισε το τηλέφωνο, ευχαριστώντας την εκπομπή για το «υπέροχο» πρωινό που τής χάρισε.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι λίγο μετά η παρουσιάστρια, διευκρίνισε και πάλι ότι η συγκεκριμένη είδηση έγινε γνωστή από άλλες ιστοσελίδες κι εκείνη απλά θέλησε να βγάλει στον αέρα την Δήμητρα Αλεξανδράκη για να διαψεύσει την είδηση, αφού προηγουμένως συνεργάτες της είχαν μιλήσει τηλεφωνικά μαζί της και διαπίστωσαν ότι είναι καλά.