Χρήστος Χατζηπαναγιώτης για Δανάη Μπάρκα: «Με ρώτησε αν μπορεί να με λέει μπαμπά»

398

Για τη σχέση που έχει με τη Δανάη Μπάρκα και τη μακροχρόνια φιλία του με τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου, μίλησε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε μία εξομολογητική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Στούντιο 4».

Ανάμεσα σε όσα δήλωσε στην εκπομπή, ο ηθοποιός περιέγραψε, μεταξύ άλλων και την πιο δύσκολη στιγμή που μοιράστηκε με τη Δανάη Μπάρκα. Σχετικά με αυτό, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης εξομολογήθηκε πως: «Η πρώτη πολύ δύσκολη στιγμή με την Δανάη ήταν όταν επιστρέφαμε από ένα ταξίδι στο Πήλιο και το θυμάμαι σαν τώρα. Είχαμε περάσει πάρα πολύ ωραία για μια εβδομάδα. Μπαίνοντας στην Αθήνα, η Δανάη ήταν στο πίσω κάθισμα, περίπου πέντε χρονών και μου λέει “να σε ρωτήσω κάτι; Μπορώ να σε λέω μπαμπά;”. “Φυσικά, το ρωτάς;” της λέω. Βέβαια ο μπαμπάς υπάρχει και είναι ο Νώντας. Ένα παιδί μπορεί και να είχε μπερδευτεί τότε αλλά η αγάπη τα φτιάχνει όλα! Θέλει χρόνο, ναι και υπομονή».

Στη συνέχεια, ο ηθοποιός τόνισε ότι: «Όταν μου έκανε αυτή την ερώτηση, τα έχασα λίγο. Αιφνιδιάστηκα, αλλά νομίζω ότι πέρασε. Συνήθως πια, αλλά και μικρούλα, με φωνάζει Χρήστο. Η αγάπη όμως ήταν αγάπη προς μπαμπά όπως και η σχέση ήταν προς μπαμπά».

 

Στην πορεία της συνέντευξης, αποκάλυψε, πώς γνωρίστηκαν με την πολύ στενή του φίλη, Βίκυ Σταυροπούλου. «Με τη Βίκυ γνωριστήκαμε ένα Πάσχα το 1992, ήταν έξι μηνών έγκυος τη Δανάη. Ήταν παντρεμένη τότε και δούλευε στα μαγαζιά του άντρα της, Νώντα. Το ένα ήταν στο Μπουρνάζι. Τότε ένας φίλος μου λέει θα σε πάω στο Μπουρνάζι να γνωρίσεις τη μεγαλύτερη σταρ του λεκανοπεδίου και πάω και γνωρίζω τον “σίφουνα Βίκυ”. Είπα “Πόσο τρελή είναι αυτή”.

Σιγά σιγά αρχίσαμε να γινόμαστε φίλοι, μετά πολύ φίλοι και μετά πάρα πολύ φίλοι», τόνισε  ενώ στο τέλος αποκάλυψε ότι: «Μου είπε “θέλω να γίνω και εγώ ηθοποιός”. Άρχισα να της κάνω μαθήματα και έδωσε εξετάσεις στη σχολή», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.