Χρύσα Ρώπα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας τότε έκανε κατάχρηση εξουσίας»

206

«Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ», λέει η Χρύσα Ρώπα.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα έδωσε η Χρύσα Ρώπα. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την υιοθεσία της, την απώλεια της αδελφής της, αλλά και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

«Ο λόγος που μίλησα ανοιχτά για την υιοθεσία μου ήταν για να βοηθήσω γονείς και παιδιά. Όταν υιοθετείς ένα παιδί καλό είναι να του λες “δε σε γέννησα, σε διάλεξα”. Με εμένα δεν έγινε έτσι. Όταν μαθεύτηκε το γεγονός, σκορπίσαμε», είπε αρχικά η Χρύσα Ρώπα.

Για την απώλεια της αδερφής της, η Χρύσα Ρώπα είπε: «Έκανα σεργιάνι στο θέατρο για να μαζέψω λεφτά όταν αρρώστησε. Όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, χάνεις ένα κομμάτι σου».

Η Χρύσα Ρώπα ανέφερε για το γάμο της: «Δεν σκέφτηκα ποτέ να ξαναπαντρευτώ. Όταν παντρεύτηκα, κάπως με έμπλεξαν. Δεν κατάλαβα πώς βρέθηκα ένα Σάββατο βράδυ σε μία εκκλησία με ένα φουστανάκι που αγόρασα από μία βιτρίνα».

Κλείνοντας, η Χρύσα Ρώπα είπε: «Δεν υπήρχε διαμάχη με τον Αλέξανδρο Ρήγα στη σειρά “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρη;”. Μετά από μια φράση του Αλέξανδρου πήρα το αυτοκίνητό μου και πήγα σπίτι μου και έκτοτε δεν ανταλάξαμε κουβέντα. Οφείλω να πω, όπως είπε και η Ελένη Ράντου, ότι εκείνη την περίοδο ο Αλέξανδρος έκανε ένα λάθος, έκανε κατάχρηση εξουσίας. Τότε αυτές οι συμπεριφορές ήταν πολύ αποδεκτές, αλλά για μένα δεν ήταν ποτέ».