Δίκη Φιλιππίδη: «Αδειάζουν» την πρώην στενή συνεργάτιδά του – «Της όρμησε και της έσκισε τη μπλούζα»

314

Συνεχίζεται η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες. Μετά την κατάθεση της δημοσιογράφου και της πρώην συνεργάτιδας του κατηγορούμενου ηθοποιού, η οποία τάχθηκε υπέρ του και ισχυρίστηκε ότι απολύθηκε από εκπομπή της Κρατικής Τηλεόρασης όταν έμαθαν ότι θα πάει ως μάρτυρας στο δικαστήριο, πρώην συνάδελφοί της από γνωστό περιοδικό την «αδειάζουν».

Και οι δύο πρώην συνάδελφοί της ισχυρίζονται πως εκείνη τους είπε ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης, στην πρώτη τους διαπροσωπική επαφή, της όρμησε και της έσκισε την μπλούζα, όμως αργότερα παραδέχτηκε ότι περνάει όμορφα μαζί του.

Τι κατέθεσε η πρώτη συνάδελφος της πρώην στενής συνεργάτιδας

«Δεν γνωρίζω καμιά από τις καταγγέλουσες. Ήμουν υπεύθυνη του site για το περιοδικό. Μου έκανε εντύπωση  ότι στην κατάθεση της, δεν θυμόταν το όνομα μου. Βέβαια μου έκανε εντύπωση που δεν θυμόταν και την πρώτη της γνωριμία με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον Οκτώβριο του 2015. Εκείνη την ημέρα την είδα αναστατωμένη, με τρόμο πέταξε τη τσάντα και έτρεξε κλαμμένη στο γραφείο της αδελφής μου, που ήταν η διευθύντρια του περιοδικού, λέγοντας: “Αφήστε με με τον ανώμαλο που με στείλατε” . Μου είπε πως το θέατρο ήταν άδειο και της είπε ο Φιλιππίδης να πάνε στο καμαρίνι. Της όρμησε και της έσκισε τη μπλούζα της, εκείνη έτρεξε και έφυγε.

Λίγα χρόνια αργότερα, τη συνάντησα και τη ρώτησα, εάν έχει σχέση μαζί της… Μου είπε ότι της φέρεται όμορφα και της παίρνει ακριβά δώρα. Στις 13 Νοεμβρίου του ’19 μου ζήτησε εάν μπορώ να χακάρω το λογαριασμό του στο instagram, κάτι που αρνήθηκα να κάνω».

Τι κατέθεσε η δεύτερη συνάδελφος της πρώην στενής συνεργάτιδας

«Εκείνη την ημέρα ανέθεσα στην (όνομα πρώην στενής συνεργάτιδας Πέτρου Φιλιππίδη) να πάρει συνέντευξη στον Πέτρο Φιλιππίδη, με τον οποίο ήδη είχα συνεννοηθεί. Επέστρεψε τρομοκρατημένη. Μπήκε κλαίγοντας στο γραφείο μου και μου είπε πως πριν ξεκινήσουν τη συνέντευξη και χωρίς αφορμή της όρμησε και της έσκισε την μπλούζα. Εκείνη αντιστάθηκε και έφυγε… Έγινα έξω φρενών, ήταν η πιο μικρή ηλικιακά… Της πρότεινα να την πάω στην αστυνομία ή στους γονείς της.

Κάλεσα προσωπικά τον Φιλιππίδη… Τσακώθηκα άγρια μαζί του και του είπα να μην ξανακάνει κάτι τέτοιο, μου μίλησε πολύ άσχημα και προσβλητικά. Αρνήθηκε ότι τα έκανε αυτά. Την χαρακτήρισε μυθομανή και τσακώθηκα άσχημα μαζί του. Και οι δύο υπερασπίστηκαν τον εαυτό τους.

Πολύ κακή και προσβλητική συμπεριφορά. Προβληματίστηκα όταν έμαθα ότι μετά από ένα τέτοιο περιστατικό, μπορείς να γίνεις συνεργάτης αυτού του ηθοποιού. Η (όνομα πρώην στενής συνεργάτιδας Πέτρου Φιλιππίδη) γνώριζε τα περιστατικά που δημιούργησε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Σε γενική περιγραφή ξαφνικά αντιμετώπιζα έναν ξιπασμένο, εγωκεντρικό και κακομαθημένο τύπο πως επαναλάμβανε πως έχει ισχυρές πλάτες και κάνει ό,τι θέλει».