Δήλωσε πρώην Χρυσαυγίτης και πρωτοπαλίκαρο του Παναγιώταρου ο 45χρονος «παλαιοχριστιανός»

203

Απαντήσεις σε μια σειρά από ερωτήματα ζητούν οι Αρχές γύρω από τις οικογένειες των αυτοαποκαλούμενων «παλαιοχριστιανών».

Ο 45χρονος πατέρας της οικογένειας, ο οποίος έχει συλληφθεί, δεν δίνει πληροφορίες και περιπλέκεται όλο και περισσότερο η υπόθεση.

Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Alpha, ο 45χρονος πριν να απαρνηθεί τον πολιτισμό φέρεται να υπήρξε και μέλος της Χρυσής Αυγής.

«Και μέλος της Χρυσής Αυγής και όπως είπε στους αστυνομικούς σε μια κουβέντα χτες το βράδυ και την οποία αποκάλυψε η εκπομπή “TLive” με την Ηρώ Καριοφύλλη, δήλωσε πως ήταν πρωτοπαλίκαρο του Ηλία Παναγιώταρου, του πρώην βουλευτή και καταδικασμένου της Χρυσής Αυγής. Στην αρχή τους είπε ότι ήταν καθηγητής μουσικής, ότι πήγε στην Ικαρία όπου που έζησε εναλλακτικές μορφές ζωής. Ότι ήρθε στην Αθήνα και εργάστηκε στον Δήμο της Ηλιούπολης στον τομέα της καθαριότητας. Εκεί ακριβώς έρχεται σε επαφή με τον Ηλία Παναγιώταρο, πάντα κατά τα λεγόμενά του. Αλλά δέχθηκαν όμως μια επίθεση, άγρια, από αντιεξουσιαστές στην περιοχή της Ηλιούπολης. Εκεί χτυπήθηκε, φοβήθηκε, έφυγε και συνέχισε με τα υπόλοιπα», ανέφερε ο δημοσιογράφος του Alpha.

Πηγή: Gazzetta.gr