Διονύσης Σχοινάς: Αποχώρηση – βόμβα από το σχήμα με τον Μαζωνάκη – «Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι»

343

Ο Διονύσης Σχοινάς αποχώρησε από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη. Μέσα από τον λογαριασμό του στο instagram απάντησε για την αποχώρησή του αυτή από το σχήμα με τον Γιώργο Μαζωνάκη.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης και ο Διονύσης Σχοινάς ήταν να κάνουν πρεμιέρα στο Κέντρο Αθηνών στις 10 Σεπτεμβρίου αλλά αυτή αναβλήθηκε για τις 15 Σεπτεμβρίου. Χθες λίγες ώρες πριν ο κόσμος αρχίσει να καταφτάνει, έγινε γνωστό ότι η πρεμιέρα ακυρώνεται ξανά.

Ο λόγος της αποχώρησης, σύμφωνα με τα όσα έγραψε ο Διονύσης Σχοινάς είναι η αναβολή της sold out πρεμιέρας, δύο φορές, χωρίς να τον έχει ενημερώσει κανείς για τον λόγο.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο τραγουδιστής:

Ο Διονύσης Σχοινάς έγραψε στον λογαριασμό του σχετικά με το περιστατικό: «Αγαπημένα μου φιλαράκια, επειδή ακούγονται διάφορα σενάρια, ο λόγος που αποχώρησα ήταν γιατί 2 φορές ακυρώθηκε η sold out πρεμιέρα μας χωρίς να το έχουμε αποφασίσει από κοινού και επί της ουσίας χωρίς να ξέρω τον λόγο.

Πιστεύω στον αμοιβαίο σεβασμό και έτσι πορεύομαι όλα αυτά τα χρόνια. Οπότε, θεώρησα σωστό να αποχωρήσω υπερασπιζόμενος το όνομά μου, την καριέρα μου και τον εαυτό μου».