Δολοφονία 19χρονου: Βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

298

Η άγρια δολοφονία του 19χρονου Άλκη στη Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο. Όπως όμως φαίνεται, ο άτυχος νεαρός “έφυγε” από συνδυασμό τραυμάτων.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου “Live News” στο Mega, η ιατροδικαστική εξέταση του 19χρονου δείχνει πως δεν ήταν μόνο η μαχαιριά στη μηριαία αρτηρία που προκάλεσε το θάνατο του νεαρού Άλκη.

Όπως αναφέρει το πόρισμα που βγήκε από την ιατροδικαστή από το Αριστοτέλειο πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, ο θάνατος του Αλκιβιάδη ήρθε από συνδυασμό τραυμάτων. Μάλιστα, τονίζεται πως οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις ήταν βαρύτατες

Η ιατροδικαστής αναφέρει πως ακόμα και εάν δεν υπήρχε το τραύμα στον μηρό, για να χάσει τόσο πολύ αίμα, θα ήταν πάρα πολύ δύσκολο να κρατηθεί στη ζωή, από τη βαρβαρότητα των χτυπημάτων που εντόπισε στο κεφάλι του 19χρονου, γεγονός που δείχνει ότι αυτοί που του επιτέθηκαν, ήταν αποφασισμένοι να χύσουν αίμα στο δρόμο.

Το χρονικό της φρικτής επίθεσης
Ο 19χρονος περπατούσε με φίλους του όταν δέχτηκαν άγρια επίθεση από ομάδα ατόμων που κατέβηκαν από δύο αυτοκίνητα. Αρχικά τους ρώτησαν τι ομάδα είναι και στη συνέχεια τους επιτέθηκαν με τραγικό αποτέλεσμα τον θάνατο του Άλκη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες επιτέθηκαν στην παρέα του 19χρονου με μαχαίρια και άλλα αιχμηρά αντικείμενα που παρομοιάζονται με δρεπάνια.

Το θύμα τραυματίστηκε στο πόδι, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ τα άλλα δύο παιδιά φέρουν τραύματα αλλά δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Ο άτυχος 19χρονος είχε δεχτεί πολλά χτυπήματα, με την ιατροδικαστή να αναφέρει ότι πολύ δύσκολα θα έμενε στη ζωή, ακόμη και αν δεν κατέληγε από αιμορραγία. Μάλιστα, υπάρχουν μάρτυρες που λένε πως ο άτυχος νεαρός φώναζε “μη με χτυπάτε άλλο”.