Δολοφονία στον Διόνυσο: Ο 26χρονος Πακιστανος σκότωσε τον συγκάτοικό του «λόγω της καταπίεσης»

161

Νεότερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία του 40χρονου στον Διόνυσο, την ώρα που οι Αρχές εξιχνίασαν την υπόθεση και προχώρησαν στη σύλληψη του 26χρονου συγκατοίκου του.

Ο 26χρονος συγκάτοικος του 40χρονου, μετά τη σύλληψή του από τις Αρχές στον σταθμό των Υπεραστικών Λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη, ισχυρίστηκε πως τον σκότωσε με μία μαχαιριά στο στήθος, επειδή φέρεται να τον καταπίεζε στο σπίτι και φέρεται να μην τον άφηνε να καπνίζει στο δωμάτιο.

Όμως, η ΕΛ.ΑΣ. κλίνει στο σενάριο πως ο πραγματικός λόγος πίσω από τη δολοφονία του 40χρονου στον Διόνυσο, ήταν οι προσωπικές και οικογενειακές διαφορές, τις οποίες φέρεται να είχαν οι δύο άνδρες από τότε που βρίσκονταν στην πατρίδα τους.

Διόνυσος: Προσπάθησε να διαφύγει στη Βουλγαρία ο 26χρονος

Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 40χρονου στον Διόνυσο, ο οποίος την προηγούμενη Τετάρτη (5/6) βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του,  με τις Αρχές να προχωρούν στη σύλληψη του 26χρονου συγκατοίκου του.

Οι Αρχές αναζητούσαν τον 26χρονο συγκάτοικό του μετά την άγρια δολοφονία στον Διόνυσο και κατάφεραν, σύμφωνα με το Action24, να τον συλλάβουν στον Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων στη Θεσσαλονίκη.

Ο 26χρονος εικάζεται πως ήθελε να πάρει το λεωφορείο και να διαφύγει στο εξωτερικό και πιο συγκεκριμένα, στη Βουλγαρία, με την ΕΛΑΣ, λαμβάνοντας υπόψη την έρευνα, τα προανακριτικά στοιχεία και τα εγκληματολογικά ευρήματα, να καταλήγει πως ο νεαρός βρισκόταν στο ίδιο σημείο του εγκλήματος.

Αναμένεται να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, όπου θα απολογηθεί ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα.

 

Πηγή: Law & Order