Δύσκολες ώρες για τον Καπουτζίδη: Χειρουργήθηκε στο χέρι και έχει γύψο στο πόδι μετά από ατύχημα!

298

Δεν διανύει και τις πιο τυχερές και ευχάριστες μέρες της ζωής του ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος μετά από ατύχημα, όχι μόνο οδηγήθηκε στο νοσοκομείο αλλά πέρασε και την πόρτα του χειρουργείου.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στην εκπομπή Τι λες τώρα, ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, συγγραφέας και παρουσιαστής την Παρασκευή που μας πέρασε είχε ένα άνευ προηγουμένου ατύχημα με το ποδήλατό του στην Αίγινα.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ζει τα τελευταία χρόνια μόνιμα στο όμορφο νησί του Αργοσαρωνικού και καθημερινά ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα εκγύμνασης μιας και του αρέσει πολύ αυτός ο τρόπος ζωής.

Την Παρασκευή όμως έπεσε με το ποδήλατό του και όχι μόνο χτύπησε αλλά χρειάστηκε να μεταφερθεί εσπευσμένα σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου και χειρουργήθηκε.

Το χειρουργείο έγινε στο χέρι του ενώ χτύπησε και το πόδι του το οποίο έχει σε γύψο. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ευτυχώς είναι πλέον καλά στην υγεία του και παρ’ όλο που λόγω γύψου δεν μπορεί να κινείται με άνεση και θα μπορούσε να απέχει από τις υποχρεώσεις του, μίλησε κανονικά σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε, στο οικονομικό forum όπου είχε δεσμευτεί να συμμετάσχει. Έτσι απέδειξε για ακόμα μία φορά πως δεν λυγά σε καμία δυσκολία και οποιοδήποτε εμπόδιο.