Η Κατερίνα Καινούργιου απαντά στον Δημήτρη Παπανώτα: «Ντροπή! Ντροπή!»

394

Πρωινή κόντρα παρουσιαστών ξέσπασε την Παρασκευή, ανάμεσα στην Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Παπανώτα. Αναφερόμενος στην εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου στο J2US, σχετικά με το bullying που δέχτηκε όταν ήταν μικρή για το “ρ”, ο Δημήτρης Παπανώτας δήλωσε πως είναι βλάσφημο να μιλάς γι’ αυτό, όταν υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η τοποθέτηση που έκανε ο Δημήτρης Παπανώτας στο Happy Day έπαιξε στο Ευτυχείτε και η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντησή της.

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα;

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα. Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό.