«Εφημερίδα των Συντακτών»: «Από σόουμαν… κομπάρσος» ο Κασσελάκης που εισέβαλε στην εκδήλωση των τριών

192

Η «Εφημερίδα των Συντακτών» που διοργάνωσε την εκδήλωση των Τεμπονέρα (ΣΥΡΙΖΑ), Αχτσιόγλου (Νέα Αριστερά), Χριστοδουλάκη (ΠΑΣΟΚ) επιφυλάσσει σήμερα αρνητικούς χαρακτηρισμούς για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο οποίος εισέβαλε στην αίθουσα, απρόσκλητος, προκειμένου να κλέψει την παράσταση.

Όπως γράφει η εφημερίδα «πρέπει να έχει κανείς πολιτική τύφλωση για να μην μπορεί να αντιληφθεί πόσο ενδιαφέρον είχε η εξαιρετικά επιτυχημένη προχθεσινή εκδήλωση της «ΕφΣυν», στην οποία έγινε πραγματικά το αδιαχώρητο», ενώ γράφει για την παρουσία του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ:

«Αν για το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του η εκδήλωση ήταν ανούσια και αφορούσε -δήθεν- τα εσωτερικά του ΣΥΡΙΖΑ, τότε πώς μπορούν να εξηγήσουν πώς η πλειονότητα των συγκεντρωμένων προερχόταν από το ΠΑΣΟΚ; Μπορούμε να αραδιάσουμε καμιά 40αριά ονόματα πρόχειρα. Το επιβεβαίωσε δημόσια (Kontra) και στάθηκε σε αυτό και ο Θόδωρος Μαργαρίτης, που ήταν παρών».  

Και συνεχίζει το σχόλιο της εφημερίδας για τον κ. Κασσελάκη:

«Οι δε «Κασσελακικοί» (έμμισθα τρολ και δημοσιογράφοι) είδαν «γκολ από τα αποδυτήρια» του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., που «δίδαξε επικοινωνία» και πήρε όλο το χαρτί. 
Ο κόσμος όμως είδε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να μην παίρνει τον λόγο, να κλέβει 10 λεπτά δημοσιότητας και μετά από σόουμαν να γίνεται κομπάρσος».