Έγκλημα στην Ιεράπετρα: Απολογείται ο συζυγοκτόνος-Με αλεξίσφαιρο στα δικαστήρια

461

Η ώρα της απολογίας έφτασε για τον συζυγοκτόνο, που οδηγήθηκε στα δικαστήρια από ισχυρή αστυνομική δύναμη. Η γυναικοκτονία στην Κρήτη, συνεχίζει να κρατά ανάστατη την Ιεράπετρα…

Φορώντας αλεξίσφαιρο και κουκούλα ο 54χρονος δράστης της γυναικοκτονίας που έχει σοκάρει την Κρήτη αλλά και το πανελλήνιο, έφτασε στο Αστυνομικό Τμήμα Νεάπολης.

Ο 54χρονος συζυγοκτόνος, που σκότωσε με 16 μαχαιριές την 48χρονη Νεκταρία λίγο πριν την μεταφορά του στο Δικαστικό Μέγαρο Νεάπολης, μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής.

Σύμφωνα με το creta24.gr, αμέσως μετά, συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης ο 54χρονος οδηγήθηκε στα δικαστήρια προκειμένου να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή.

Τραγικές φιγούρες στο δράμα που παίζεται τις τελευταίες ώρες στην Ιεράπετρα, τα 4 παιδιά της 48χρονης γυναίκα που με φρικτό τρόπο σκότωσε ο εν διαστάσει σύζυγός της. «Η μάνα μου όντως, δεν υπήρχε στιγμή που να έλειπε από δίπλα μας. Οτιδήποτε κι αν κάναμε, οτιδήποτε χρειαζόμασταν, είτε από ψυχολογική υποστήριξη, είτε χρηματική είτε νοσοκομειακή, ήτανε εκεί. Από τα χειρότερα μέχρι τα καλύτερα δεν υπήρχε περίπτωση να λείπει», δήλωσε η κόρη της 48χρονης.

«Οι γονείς μου μένανε μαζί μέχρι και τον Μάρτιο. Η μαμά μου έφυγε από το σπίτι. Εγώ έχω γυρίσει στην Κρήτη τον τελευταίο ένα χρόνο. Το κάθε σπίτι έχει τα καλά και τα κακά, έτσι είχαμε κι εμείς. Αλλά όχι τόσο όσο να μπορούσε να φτάσει εκεί πέρα ο συγκεκριμένος άνθρωπος. Ξέρω ότι πάνω στα νεύρα του ο καθένας λέει πολλά. Πίστευα ότι ο πατέρας μου ένιωθε πληγωμένος , προδομένος», σημείωσε η κόρη του θύματος.