Εκλογές 2023: Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απαντά για τους «ληστές τραπεζών» στην Πλεύση Ελευθερίας

12838

«Για να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα μας» απαντά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου για την πλατφόρμα γνωριμίας στην ιστοσελίδα του κόμματός τηςκαι τα σχόλια που δέχθηκε.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της «Πλεύσης Ελευθερίας», μπορεί ο καθένας να μπει και να επιλέξει το επάγγελμά του ή τις δεξιότητές του και στη συνέχεια, θα επικοινωνήσει μαζί του κάποιος από το κόμμα. Ωστόσο, μέσα στη λίστα των επαγγελμάτων/δεξιοτήτων υπάρχει και η επιλογή «ληστής τραπεζών».

Απαντώντας σε αυτό η Ζωή Κωνσταντοπούλου, έγραψε στο Twitter: «Η χιουμοριστική επιλογή υπάρχει χρόνια στο site μας, για να γίνει γνωστή η σελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας! Σήμερα έπιασε τόπο! Μπείτε στο site μας, ακολουθείστε τις οδηγίες, με την υπέροχη φωνή του Διαμαντή Καραναστάση, κι ελάτε να αλλάξουμε τον κόσμο με αγάπη».

Και όπως αναφέρουν συνεργάτες της κυρίας Κωνσταντοπούλου η λίστα με τις «επαγγελματικές και προσωπικές δεξιότητες που μπορεί να είναι χρήσιμες στο κίνημα» συμπληρώθηκε με «χιουμοριστικές» ιδιότητες όπως «ληστής τραπεζών», «δικτυάς», «μάστορας», «παρακολούθηση τηλεόρασης» που στόχευσαν στην πρόκληση επικοινωνιακού θορύβου ώστε να γίνει γνωστή η ιστοσελίδα της Πλεύσης Ελευθερίας.

Οι ίδιες πηγές σημειώνουν πως το θέμα δεν έρχεται για πρώτη φορά στην επικαιρότητα καθώς είχε προκληθεί ξανά σάλος το 2017.

pleysi_1

pleysi_2

pleysi_arthro