Ελένη Κούρκουλα για Λιγνάδη: Περιμένω να αθωωθεί – Πώς βίασε, αφού ήταν μαζί μας

288

Η δίκη Λιγνάδη συνεχίστηκε σήμερα (16/6) στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, με τις καταθέσεις των μαρτύρων υπεράσπισης.

Η γνωστή ηθοποιός και πρώην υπουργός, Ελένη Κούρκουλα, μάρτυρας υπεράσπισης του προφυλακισμένου σκηνοθέτη, που κατηγορείται για τον βιασμό τριών ανηλίκων κι ενός ενήλικα, μίλησε στις κάμερες των τηλεοπτικών συνεργείων κι εξέφρασε την πεποίθησή της ότι ο Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί.

«Περιμένω την αθώωσή του» υπογράμμισε, η Ελένη Κούρκουλα για τον Δημήτρη Λιγνάδη, κάνοντας λόγο για αντιφάσεις στις καταθέσεις των καταγγελλόντων.

«Νομίζω ότι αυτό που μετράει αυτή τη στιγμή και αυτό που μετράει γενικά στη ζωή μας είναι η αλήθεια. Όποια και να είναι αυτή και ό,τι κόστος και να έχει. Όταν λέω “περίεργοι άνθρωποι” εννοώ αυτά που διάβασα εγώ και από τις καταθέσεις τους. Οι άνθρωποι που τον κατήγγειλαν δεν ήταν άνθρωποι που συνεργαζόμασταν και τον γνωρίζαμε, ήταν κάποιοι άνθρωποι που εμφανίστηκαν από το πουθενά» συνέχισε η Ελένη Κούρκουλα.

«Οι δύο από τους τρεις άλλαξαν τις ημερομηνίες επειδή εμείς εμφανιστήκαμε και είπαμε “Πώς βίασε; Αφού ήταν μαζί μας”. Περιμένω την αθώωσή του» πρόσθεσε. η ηθοποιός.