Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες από πυροβολισμούς στην Ατλάντα! Αυτός είναι ο ύποπτος για την επίθεση

167

Μεγάλη επιχείρηση έχουν στήσει οι αστυνομικές αρχές της Ατλάντα για να συλλάβουν ένοπλο ο οποίος, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο, σκορπίζοντας τον τρόμο.

Oι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν νεκρό και δεκάδες σοβαρά τραυματίες στον δρόμο West Peachtree, στο ιατρικό κέντρο Northside Hospital Medical.

Μέχρι στιγμής σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο έχουν μεταφερθεί τέσσερις τραυματίες.

Η αστυνομία της Ατλάντα μίλησε, μέσα από ανακοίνωσή της, για πολλούς ανθρώπους που δέχθηκαν τα πυρά του ενόπλου, ενώ ανέφερε ότι ο δράστης είναι γνωστός στις Αρχές και πως το ανθρωποκυνηγητό συνεχίζεται.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν ότι είδαν τραυματίες να απομακρύνονται σε φορεία και ασθενοφόρα να αναχωρούν από το σημείο της επίθεσης.

Σημειώνεται ότι ο δράστης δεν έχει ακόμη συλληφθεί, όμως οι Αρχές έχουν δημοσιεύσει στα κοινωνικά δίκτυα φωτογραφίες του υπόπτου, τον οποίο ακόμη δεν έχουν ταυτοποιήσει.

Με δημόσια έκκλησή τους, παρακαλούν όποιον γνωρίζει περισσότερα για τον δράστη να ενημερώσει, ενώ κάνουν λόγο για έναν επικίνδυνο άνδρα που παραμένει ασύλληπτος και οπλοφορεί.

Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις αποκλείοντας την περιοχή.

Ακόμη δεν είναι γνωστός ο ακριβής αριθμός των τραυματιών όπως και η κατάστασή τους.

Έξω από το νοσοκομείο όπου έγινε η επίθεση επικρατεί πανικός, ενώ δεν είναι λίγοι εκείνοι που βρίσκονται κρυμμένοι σε ειδικά σημεία προσπαθώντας να γλιτώσουν τους πυροβολισμούς.

Σημειώνεται ότι οι ΗΠΑ έχουν πληγεί σε μεγάλο βαθμό από τις ένοπλες επιθέσεις, φέτος, καθώς έχουν σημειωθεί τουλάχιστον 189 μαζικά χτυπήματα, με το ζήτημα της οπλοκατοχής να παραμένει πιο επίκαιρο παρά ποτέ.