Ένταση στον αέρα της Super Κατερίνα με τον δικηγόρο του Κιμούλη – «Είναι αργά να σας δώσω τώρα μαθήματα ευγένειας»

59

Η Κατερίνα Καινούργιου φιλοξένησε τηλεφωνικά στη σημερινή της εκπομπή (30/11) στον Alpha τον Βασίλη Καπερνάρο. O γνωστός νομικός μίλησε για τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Γιώργου Κιμούλη, υπερασπιζόμενος τις θέσεις του γνωστού ηθοποιού και πελάτη του.

Ο Γιώργος Κιμούλης κατέθεσε αγωγή πριν από λίγους μήνες εναντίον της Ζέτας Δούκα, της Δώρας Χρυσικού και του Νίκου Ψαρρά. Οι τρεις ηθοποιοί είχαν απαντήσει επίσης με αγωγές προς τον Γιώργο Κιμούλη, καθώς τον κατηγορούσαν για σωματική και λεκτική κακοποίηση στη Ζέτα Δούκα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», οι δύο γιατροί που υπέγραψαν βεβαιώσεις σχετικά με προβλήματα υγείας που δημιουργήθηκαν στη Ζέτα Δούκα από την πίεση που βίωνε την περίοδο που συνεργαζόταν με τον Γιώργο Κιμούλη, παραπέμπονται σε δίκη.

Παράλληλα, παραπέμπεται σε δίκη και η Ζέτα Δούκα για ηθική αυτουργία, ενώ η Δώρα Χρυσικού παραπέμπεται σε δίκη για εξύβριση δια του Tύπου και συκοφαντική δυσφήμηση.

Ο Βασίλης Καπερνάρος άρχισε να εξηγεί όλο το παρασκήνιο.

«Πρέπει να δικαστούν αυτοί οι άνθρωποι για τα όσα τα αδικήματα που κρίθηκαν από τον εισαγγελέα ως αδικήματα. Οι γιατροί θα δικαστούν τον Οκτώβριο του 2024 και τον Νοέμβριο του 2024 η κυρία Χρυσικού. Τότε είχαμε κάνει μηνύσεις, διότι θεωρήσαμε ότι αυτά που είπαν στις τηλεοράσεις, είναι ψευδή. Πήγαμε στα δικαστήρια και προς στιγμήν δικαιωνόμαστε διότι οι μηνύσεις δεν μπήκαν στο αρχείο και ο εισαγγελέας που τα μελέτησε και ο εισαγγελέας που τα υπέγραψε τα κατηγορητήρια, τα στέλνει στο δικαστήριο», είπε ο Βασίλης Καπερνάρος.

Ωστόσο, η συζήτηση γρήγορα… εκτροχιάστηκε, όταν ο Γρηγόρης Γκουντάρας θέλησε να κάνει μία διευκρίνιση ως προς τις ιατρικές γνωματεύσεις που κατέθεσαν οι ενάγουσες (Ζέτα Δούκα και Δώρα Χρυσικού) στο δικαστήριο, διορθώνοντας τον νομικό και λέγοντας ότι «δεν ξέρουμε αν ήταν ψευδείς, θα το κρίνει το δικαστήριο».

«Αφού έχετε τον κύριο Γκουντάρα εκεί που γνωρίζει νομικά, εμένα γιατί με καλέσατε;», ρώτησε αρχικά με νόημα ο κύριος Καπερνάρος, με την Κατερίνα Καινούργιου να απαντά υπερασπιζόμενη τον συνεργάτη της: «Αρχικά, σας μίλησε πολύ ευγενικά, δεν σας επιτέθηκε. Κι εμείς τη δουλειά μας κάνουμε».

«Είπα ότι θα κρίνει το δικαστήριο αν είναι ψευδείς. Τι κακό είπα και αναφέρεστε με ειρωνικό τρόπο;» διέκοψε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Ακούστε με και μετά ρωτήστε με. Κατ’ αρχάς, είναι αγενές την ώρα που μιλάει κάποιος να τον διακόπτετε και να τον παραποιείτε λέγοντας: άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Δεν είναι ευγενικό», παρατήρησε αμέσως μετά ο γνωστός νομικός.

«Νομίζω ότι έχετε πάρει μαθήματα ευγένειας, είναι αργά να σας τα δώσω τώρα εγώ. Δεν υπάρχει όμως λόγος να κάνουμε τεταμένη τώρα την ατμόσφαιρα. Είμαι εδώ για να πω πέντε πράγματα και να τελειώνουμε. Γιατί κάνετε άσκοπες επαναλήψεις;», συμπλήρωσε ο Βασίλης Καπερνάρος, ενοχλημένος από τις συνεχείς διακοπές που δέχθηκε στον λόγο του.

«Ερωτήσεις κάνουμε, σας ευχαριστούμε που μας κάνετε μαθήματα ευγένειας. Τα έχω πάρει από την οικογένειά μου. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω γιατί επιτίθεστε και σε μένα και στους συνεργάτες μου», αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου.

Την δική του απάντηση θέλησε να δώσει και ο δικηγόρος της Ζέτας Δούκα, ο Γιώργος Γεραρής, ο οποίος μιλώντας στην ίδια εκπομπή και ξεκαθάρισε: «Ούτε η Ζέτα Δούκα, ούτε οι γιατροί έχουν λάβει κάποια κλήση για το ακροατήριο, αυτές είναι πληροφορίες που έχει ο κύριος Καπερνάρος, επομένως εμείς περιμένουμε να δούμε αν ισχύει. Όταν το παραλάβουν θα ασκήσουν και προσφυγή. Δεν είναι καμία φοβερή νίκη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή, γιατί όλες οι υποθέσεις σχεδόν φτάνουν στο ακροατήριο, γιατί εκεί πέρα με την προφορικότητα της διαδικασίας θα αποδειχθεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα. Το σημαντικό είναι να δούμε αν η αγωγή που έχει ασκήσει ο κύριος Κιμούλης θα γίνει αποδεκτή και εκεί μετά θα συζητήσουμε».