Έντι Ράμα: Στην Αθήνα στις 12 Μαϊου πριν μεταβεί στην Τουρκία – Επέλεξε την ίδια ημερομηνία που είχε συλλάβει τον Φ.Μπελέρη

207

Στην Αθήνα θα βρεθεί ο Έντι Ράμα μια μέρα πριν από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Τούρκο Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν στις 13 Μαϊου στην Άγκυρα, στο περιθώριο και της υποψηφιότητας Μπελέρη με το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ.

Σχετικά ανάρτηση έκανε με…υπενθύμιση στο Facebook ο ίδιος ο Έντι Ράμα.

«Καλημέρα, μια υπενθύμιση για όσους από εσάς βρίσκεστε στην Ελλάδα, ότι στις 12 Μαΐου ξεκινάμε από την Αθήνα την εκδρομή της άνοιξης στη διασπορά, όπου θα ήταν μεγάλη χαρά να συναντηθούμε, εύχομαι σε όλους ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο!» γράφει στην ανάρτηση του η οποία συνοδεύεται από βίντεο με πλάνα από συναντήσεις του Ράμα με τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τα αποκαλυπτήρια της προτομής του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στη Δερβιτσάνη.

Όπως αναφέρει το himara.gr ο Ράμα είχε λάβει άδεια για πραγματοποίηση εκδήλωσης – ομιλίας με 6000 άτομα στο κλειστό γήπεδο Γαλατσίου, όμως η άδεια τελικά ανακλήθηκε με την αιτιολογία πως για την συγκεκριμένη ημερομηνία το γήπεδο ήταν δεσμευμένο. Μετά από αυτή την εξέλιξη, δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό που θα λάβει χώρα η εκδήλωση.

Η επιλογή της 12ης Μαΐου

Αρκετοί υποστηρίζουν πως η επιλογή της ημερομηνίας δεν είναι τυχαία καθώς στις 12 Μαϊου του 2023 συνελήφθη ο τότε υποψήφιος δήμαρχος Χιμάρας, Φρέντης Μπελέρης.