Επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και ΜΑΤ στο κέντρο της Πάτρας (video)

253

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το κέντρο της Πάτρας, χθες, το βράδυ της Παρασκευής, καθώς σημειώθηκαν επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, του tempo24.news, από νωρίς το απόγευμα ομάδα αντιεξουσιαστών επιχείρησε, για ακόμη μία φορά, να διοργανώσει πάρτι στην πλατεία Όλγας, με τους αστυνομικούς να περικυκλώνουν την πλατεία και να μην επιτρέπουν τη διεξαγωγή του.

 

Λίγο μετά τις 12 το βράδυ, ομάδα αντιεξουσιαστών που είχε συγκεντρωθεί σε μέρος της πλατείας, επιτέθηκε στους αστυνομικούς πετώντας βροχή από μπουκάλια και πέτρες και δημιουργώντας «εμπόλεμο» κλίμα.

Αντιδρούν οι κάτοικοι στην Πάτρα

Οι αστυνομικοί τους απώθησαν, ενώ έγινε χρήση χειροβομβίδας κρότου-λάμψης. Τα επεισόδια των αντιεξουσιαστών συνεχίστηκαν, με τους ίδιους να οπισθοχωρούν μέχρι το πρώην Παράρτημα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σημειώνεται ότι είναι η πολλοστή φορά που απευθύνουν κάλεσμα για πάρτι στην πλατεία Όλγας, βράδυ Παρασκευής, με τους κατοίκους της περιοχής ανάστατοι να καταγγέλλουν ότι έχουν χάσει τον ύπνο τους, αφού το πάρτι κρατά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τη μουσική στη διαπασών και νεαρούς να καταναλώνουν άφθονες ποσότητες αλκοόλ.