Ερέτρια: Ο πατέρας μας έφυγε έντιμος, αξιοπρεπής και μάγκας έως το τέλος

410

Συγκινεί η ανάρτηση του γιου του αδικοχαμένου χειριστή του γερανοφόρου οχήματος στην Ερέτρια.

 

Συγκινεί το μήνυμα του γιου του αδικοχαμένου χειριστή του γερανοφόρου οχήματος που χτυπήθηκε από 20.000 volt στην Ερέτρια.

«Με βαθιά συγκίνηση και ευγνωμοσύνη θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά όλους όσοι παρέστησαν στην κηδεία και είπαν το «τελευταίο αντίο» στον αγαπημένο μας πατέρα, Γιώργου Τότσκα», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Ευχαριστούμε όλους όσοι κατέθεσαν στεφάνια και λουλούδια, όσοι έστειλαν μηνύματα, όσοι ήταν εκεί για τον μπαμπά με όποιον τρόπο μπορούσαν. Ευχαριστούμε φίλους, συγγενείς, συνεργάτες και συναδέλφους που του ευχήθηκαν «καλό ταξίδι»», επισημαίνει ακόμη.

«Ο πατέρας μας έφυγε όπως ήρθε: έντιμος, αξιοπρεπής και «μάγκας» έως το τέλος. Δεν ξέρουμε αν θα γιατρέψουμε ποτέ αυτήν την πληγή και τα ανείπωτα «γιατί» του ξαφνικού χαμού του. Μέσα από την καρδιά μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και όλους όσους μας συμπαραστάθηκαν στη μεγάλη δοκιμασία που περνάμε. Όλους εσάς που αγκαλιάσατε την οικογένεια του σαν να ήταν δική σας και μας στηρίξατε σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Είναι βαρύ το πένθος για τον πρόωρο και άδικο θανάτου του. Λάβαμε την αγάπη και την στήριξη όλων! Η καρδιά μας είναι ριγωμένη και για τον άδικο χαμό των δυο άλλων συναδέλφων του. Η σκέψη μας είναι και στις δικές τους οικογένειες, που και αυτές περνούν το μεγάλο μαρτύριο της απώλειας», καταλήγει ο γιος του αδικοχαμένου χειριστή.