Έτσι έγινε το βίαιο επεισόδιο με θύματα δυο αδέλφια στη Νέα Μηχανιώνα – «Βγάλτο αυτό, εδώ μόνο ΠΑΟΚ»

200

Θύμα οπαδικής επίθεσης έπεσαν χθες το βράδυ δυο αδέλφια στη Νέα Μηχανιώνα. Το βίαιο επεισόδιο έγινε την ώρα που επέστρεφαν στα αυτοκίνητά τους, όταν ομάδα 10 χούλιγκαν τους επιτέθηκε.

Στις 10:30μ.μ. περίπου δέκα άτομα τα στοιχεία των οποίων δεν έχουν ταυτοποιηθεί ακόμη, αιφνιδίασαν τα δυο αδέλφια 37 και 42 όταν έτρεξαν κατά επάνω τους βγαίνοντας από ένα εγκαταλειμμένο οίκημα που βρίσκεται στο σημείο, πλησίον της Σκάλας, όπως μετέδωσε το protothema.gr.

Έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με τις κουκούλες από τις μπλούζες τους, τους επιτέθηκαν προκειμένου να τους ληστέψουν και να αρπάξουν την μπλούζα με τα διακριτικά του Άρη που φορούσε ο ένας εκ των δύο.

Σύμφωνα με την καταγγελία, κατά τη διάρκεια της οπαδικής επίθεσης, τα άτομα φώναζαν προς τα θύματά τους, «Βγάλ’ το αυτό. Εδώ μόνο Π.Α.Ο.Κ.», ενώ κατάφεραν να αφαιρέσουν δια της βίας την ζακέτα του ενός που είχε το σήμα της ομάδας του Άρη. Αφού ολοκλήρωσαν την επίθεση, στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με τα θύματα να μεταβαίνουν στην αστυνομία για να καταγγέλλουν την επίθεση.

Από τα χτυπήματα που δέχθηκαν ο ένας άντρας τραυματίστηκε κάτω από το αριστερό μάτι, στο μέτωπο και στο πίσω μέρος του κεφαλιού, ενώ ο αδελφός του στο σαγόνι και στην πλάτη. Τα θύματα φέρεται να είπαν στην ΕΛ.ΑΣ. ότι δεν είναι οργανωμένοι φίλαθλοι σε κάποιον σύνδεσμο της ομάδας του Άρη που υποστηρίζουν και χαρακτήρισαν αναίτια την επίθεση που δέχθηκαν.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία προχώρησε σε συνολικά δώδεκα προσαγωγές ατόμων, ωστόσο στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι αφού δε προέκυψαν στοιχεία εις βάρος τους.

Για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία για αδικήματα περί αθλητικής βίας, ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και σωματικές βλάβες, ενώ οι δράστες αναζητούνται για να συλληφθούν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

Τις έρευνες για την επίθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας σε Αθλητικούς Χώρους.

Πηγή: thessnews.gr