Εξαφάνιση δύο γυναικών στην Κρήτη – Συναγερμός στις αρχές – Η μία πήγε σε πάρτι και χάθηκαν τα ίχνη της

172

Δύο γυναίκες έχουν εξαφανιστεί από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Κρήτη και έχει σημάνει συναγερμός στις αρχές του νησιού.

Όπως μεταδίδει το creta24, η πρώτη περίπτωση αφορά μια 78χρονη, η οποία αγνοείται από το Σάββατο. Η 47χρονη κόρη της, η οποία μένει στο Ηράκλειο, ενημέρωσε τους αστυνομικούς ότι αγνοείται η τύχη της μητέρας της.

Συγκεκριμένα, η 47χρονη είπε τα ξημερώματα ότι το Σάββατο 10 του μήνα μετέφερε στο λιμάνι του Ηρακλείου τη μητέρα της, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο για τη Ρόδο, προκειμένου η 78χρονη να συνεχίσει για τη Σύμη, όπου μένει μόνιμα. Μητέρα και κόρη επικοινώνησαν τελευταία φορά το πρωί του Σαββάτου, όταν το καράβι βρισκόταν στο λιμάνι της Κάσου. Έκτοτε, το τηλέφωνο της 78χρονης είναι απενεργοποιημένο. Υπάρχουν, ωστόσο, αναφορές σύμφωνα με τις οποίες η ηλικιωμένη κατέβηκε από το καράβι στο λιμάνι της Ρόδου.

Η δεύτερη εξαφάνιση αφορά σε μια 26χρονη, κάτοικο Χανίων. Όπως είπαν οι συγγενείς της στους αστυνομικούς, η νεαρή κοπέλα έφυγε το Σάββατο για να πάει με το αυτοκίνητό της σε ένα πάρτι φίλου της στα Χανιά.

Και σε αυτή την περίπτωση το τηλέφωνο της αγνοούμενης είναι απενεργοποιημένο. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητό της εντοπίστηκε στην περιοχή όπου θα πήγαινε η 26χρονη, φεύγοντας από το σπίτι της.

Πηγή: Law & Order