Ευρυτανία – Εξαφάνιση 48χρονης: Τι αποκάλυψε η μητέρα της – Θα συνεχιστούν οι έρευνες

263

Είκοσι ημέρες έχουν συμπληρωθεί από τη στιγμή που η 48χρονη Ευρυδίκη εξαφανίστηκε στην Ευρυτανία και παρά τις αγωνιώδεις έρευνες των Αρχών και της οικογένειάς της κανένα ίχνος της δεν έχει βρεθεί.

Όλες αυτές τις ημέρες που τα διασωστικά συνεργεία που σαρώνουν τη λίμνη Κρεμαστών, όπου φέρεται να έπεσε η Ευρυδίκη, η οικογένειά της ζει δραματικές στιγμές, προσπαθώντας να ανακαλύψει τι συνέβη στην 48χρονη.

Χθες, η μητέρα της Ευρυδίκης έλυσε τη σιωπή της και μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την εξαφάνιση του παιδιού της και τα σενάρια για την τύχη της.

Όπως είπε, θέλησε να μιλήσει γιατί όλο αυτόν τον καιρό ακούγονται ψέματα για την 48χρονη. Η ίδια δήλωσε βέβαιη πως η Ευρυδίκη αυτοκτόνησε και η σορός της βρίσκεται μέσα στη λίμνη.

Αποκάλυψε επίσης πως μία εβδομάδα πριν από την εξαφάνισή της, είχε προσπαθήσει να βάλει ξανά τέλος στη ζωή της. Αυτή τη φορά στη γέφυρα της Επισκοπής, ωστόσο, ο γιος της 48χρονης κατάφερε και την έσωσε.

Είπε δε, πως πέντε χρόνια πριν τούς εκμυστηρεύτηκε πως θέλει να κάνει κάτι, όμως δεν έχει τη δύναμη.

Για τον γαμπρό της, η μητέρα της Ευρυδίκης είπε πως είναι πάρα πολύ καλό παιδί και πως δεν της στερούσε τίποτα. Όσον αφορά στο περιστατικό του ξυλοδαρμού της Ευρυδίκης λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, η μητέρα της τόνισε ο γαμπρός της φέρεται να της έδωσε ένα χαστούκι.

Θα συνεχιστούν οι έρευνες
Οι έρευνες για τον εντοπισμό της Ευρυδίκης είχαν σταματήσει από την περασμένη Πέμπτη, ωστόσο, χθες ξεκίνησε νέος γύρος ερευνών στη Λίμνη Κρεμαστών, με πυροσβέστες να αναζητούν τα ίχνη της στην επιφάνεια του νερού και στην ακτογραμμή.

Σύμφωνα με τα evrytanika nea είναι πιθανό προς το τέλος της εβδομάδας εθελοντές του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού να πραγματοποιήσουν νέες έρευνες με σόναρ, σκανάροντας τη λίμνη.