Γιάννης Κωνσταντέλιας: Θα δεχτεί ο ΠΑΟΚ τη βελτιωμένη πρόταση της Σάλτσμπουργκ;

375

Οριστικές εξελίξεις για το μέλλον του Γιάννη Κωνσταντέλια στον ΠΑΟΚ αναμένονται σήμερα ή αύριο.

Οι «ασπρόμαυροι» καλούνται ν’ αποφασίσουν εντός 24 ωρών αν θα δεχθούν ή όχι την πρόταση ύψους 17.5 εκατ. ευρώ της Σάλτσμπουργκ, συν ποσοστό 18% μεταπώλησης, για την παραχώρηση του διεθνούς μεσοεπιθετικού.

Οι πληροφορίες λένε για παράδειγμα ότι από τα 17,5 εκατομμύρια που προσφέρουν στον Δικέφαλο για να αποκτήσουν τον παίκτη, δίνουν ως προκαταβολή με την υπογραφή της συμφωνίας τα 10 εκατομμύρια.

Αν σκεφτεί κανείς ότι στην παραχώρηση του Τζόλη στη Νόριτς, την υψηλότερη στην ιστορία του Δικεφάλου το συνολικό ποσό έφτασε συνολικά στα 11 εκατομμύρια καταλαβαίνει κανείς πόσο μεγάλο είναι το δέλεαρ.

Η δεύτερη παράμετρος της υπόθεσης

Η δεύτερη παράμετρος έχει να κάνει με την προσέγγιση των Αυστριακών. Ο ΠΑΟΚ σαφώς και έχει κάνει ξεκάθαρες τις απαιτήσεις του στους ανθρώπους της Ζάλτσμπουργκ, το 20-20 που ζητά ως χρήματα για την μεταγραφή και ως ποσοστό μεταπώλησης.

Αυτό που προκύπτει είναι ότι οι Αυστριακοί ξεκαθαρίζουν ότι η τελευταία τους πρόταση είναι και η τελευταία που κάνουν για τον Κωνσταντέλια και ζητούν από τον ΠΑΟΚ να απαντήσει άμεσα για το αν την αποδέχεται ή όχι. Μια συνθήκη που βάζει σε μεγαλύτερη πίεση τον Δικέφαλο.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι σε κάθε περίπτωση ο τελευταίος λόγος ανήκει στον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη που είναι και αυτός που θα καθορίσει τις εξελίξεις σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα.

Η πλευρά του παίκτη μοιάζει να έχει αποδεχθεί την προοπτική της Ζάλτσμπουργκ (περισσότερο ο εκπρόσωπος του Κωνσταντέλια είναι αυτό που κινείται προς αυτή την κατεύθυνση) και όλα δείχνουν ότι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, πολύ σύντομα θα κριθεί το μέλλον ενός από τα μεγαλύτερα ταλέντα που έχει βγάλει το ελληνικό ποδόσφαιρο και οι ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

Με πληροφορίες από sport24.gr

Πηγή: thessnews.gr