Γιώργος Καπουτζίδης: Ο Πάνος Νάτσης είναι πάντα εκεί, μου λείπει πολύ

312

Η συγκινητική αναφορά που έκανε ο Γιώργος Καπουτζίδης στον αείμνηστο συνάδελφο του.

Τον Γιώργο Λιάγκα και τη Δούκισσα Νομικού συνάντησε ο Γιώργος Καπουτζίδης, στο Πρωινό του ΑΝΤ1, όπου και αναφέρθηκε από καρδιάς στη δύσκολη διαχείριση της απώλειας του Πάνου Νάτση.

“Το πολύ μεγάλο πράγμα που έζησα τα τελευταία δύο χρόνια είναι ότι έχασα έναν φίλο μου. Πέρυσι ήταν πολύ δύσκολο να συζητήσουμε το ενδεχόμενο να κάνουμε το “Σέρρες 2″, ψυχικά δεν θα το άντεχε κανένας.

Θα το δούμε, γιατί περάσαμε όμορφα σε αυτή τη σειρά, αγαπηθήκαμε, δεθήκαμε και νιώθω ότι αυτή η ιστορία μπορεί να πει πολλά πράγματα. Ο Πάνος είναι πάντα εκεί και θα είναι πάντοτε η ιστορία του, ό,τι κι αν γίνει” δήλωσε, αρχικά, ο Γιώργος Καπουτζίδης.

“Μου λείπει πολύ αλλά νομίζω ότι δεν το καταλαβαίνουμε. Επειδή βρεθήκαμε και με τα παιδιά από το θέατρο κι είχαμε αυτή τη συζήτηση, δεν το καταλαβαίνεις.

Μιλάς ακόμη γι’ αυτόν, λες ιστορίες… Είναι ακόμα παρών για όλους μας. Δεν δυσκολεύομαι καθόλου όταν βλέπω τη σειρά, ίσα-ίσα χαίρομαι. Δυσκολεύτηκα όταν πήγα να δω το δέκατο επεισόδιο… γιατί ήξερα ότι αυτό θα δω και δεν έχει άλλο” κατέληξε ο σεναριογράφος στην αναφορά του.