Γιώργος Παπαδάκης: Ξεκαθαρίζει για το debate – «Δεν ζήτησα εγώ από το κανάλι να πάω»

25502

Στο debate ο δημοσιογράφος που θα παραστεί εκπροσωπώντας τον ΑΝΤ1, θα είναι ο Γιώργος Παπαδάκης και όχι ο Νίκος Χατζηνικολάου, όπως περίμεναν οι περισσότεροι.

Ο παρουσιαστής του “Καλημέρα Ελλάδα” θέλοντας να ξεκαθαρίσει τη θέση του, εξήγησε τι πραγματικά συνέβη.

«Επειδή άκουσα από κάποιους συναδέλφους από άλλα κανάλια ότι εγώ ζήτησα από το κανάλι να πάω στο debate, θέλω να πω ότι καμία σχέση δεν έχει με την πραγματικότητα. Εγώ, εξακολουθώ να έχω την ίδια άποψη για το debate, ότι είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι. Ότι αυτό εξυπηρετεί τις δικές τους ανάγκες να βγουν στην τηλεόραση και να πουν αυτά τα οποία είναι προετοιμασμένοι από το σπίτι τους να πούνε, ανεξάρτητα από το τι τον ρωτάς εσύ.

Αυτό δεν είναι debate, είναι παράλογοι και παράλληλοι μονόλογοι. Θα μου πεις, “γιατί πας;” Γιατί από τη στιγμή που ο σταθμός αποφάσισε να συμμετέχει, θα μπορούσε να πει ότι δε συμμετέχει, μου έγινε η πρόταση. Το σκέφτηκα πάρα πάρα πολύ και καταλήγοντας θέλω να πω ότι, συμφωνώ απόλυτα με το σκεπτικό του Νίκου Χατζηνικολάου για τα debate. Εκείνος όμως, έχει πάει και έχει φάει την κρυάδα, εγώ θα πάω να τη φάω τώρα την κρυάδα» είπε ο Γιώργος Παπαδάκης.