Γλυκά Νερά: «Η Λυδία θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της»

391

Στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά αναφέρθηκε σήμερα η εκπομπή «Super Κατερίνα».

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, ειδικός αστυνομικός αναλυτής, αναφερόμενος στον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο είπε ότι η συμπεριφορά του στις φυλακές δεν συνάδει σε καμία περίπτωση με την πράξη δολοφονίας που έχει διαπράξει.

Όπως είπε, παραμένει αδιάφορος, αμετανόητος, παρακολουθεί κανονικά τηλεόραση και προαυλίζεται με άνεση στο προαύλιο της φυλακής.

«Ζει μια φυσιολογική ζωή ενός κρατούμενου. Θα δει την τηλεόραση του, δεν δείχνει πως τραβάει ζόρι με αυτό που έκανε. Δεν είναι καταρρακωμένος. Δεν του καίγεται καρφάκι..» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά της η ψυχολόγος, Ελένη Μυλωνοπούλου, που είχε επαφές με το ζευγάρι υποστήριξε: «Είναι ένας άνθρωπος ψυχρός που δεν έχει καθόλου τύψεις για τις πράξεις του».

«Η Λυδία θα μεγαλώσει σε μια φυσιολογική οικογένεια. Είναι σεβαστή η απόφαση της οικογένειας να φύγει στις Φιλιππίνες, Η μικρή όταν μεγαλώσει θα μάθει την ιστορία της και θα αποφασίσει αν θέλει να δει τον πατέρα της» πρόσθεσε.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας της αδικοχαμένης Καροπλάιν, Ντέιβιντ Κράουτς έδωσε συνέντευξη στην Daily Mail λέγοντας μεταξύ άλλων: «Η Λυδία είναι χαρούμενη στις Φιλιππίνες με την Ντόνα (την ετεροθαλή αδελφή της Καρολάιν). Όλα τα ξαδέρφια της έχουν ίσια μαύρα μαλλιά οπότε ξεχωρίζει και την προσέχουν, κάτι που την κάνει να είναι χαρούμενη. Ο μικρός μου θησαυρός έχει ενταχθεί στην οικογένεια της θετής αδελφής της μητέρας της. Όπως τα ξαδέρφια της φωνάζει τη θεία της “μαμά” και τα ξαδέρφια της την φροντίζουν».