Γλυκά Νερά: “Οι γονείς του Μπάμπη είχαν πάρει το παιδί και μετά είπε ”μπαμπά”” αποκαλύπτει ο δικηγόρος της οικογένειας Κράουτς

243

Ξανά στην επιφάνεια έρχονται λεπτομέρειες της υπόθεσης που αφορά στη μικρή Λυδία, το παιδί της Καρολάιν και του δολοφόνου της, και τη δικαστική διαμάχη μεταξύ των παππούδων της.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έχει χάσει την πατρική του ταυτότητα»
Ο δικηγόρος της οικογένειας της Καρολάιν έσπασε τη σιωπή του και αποκάλυψε ότι «το καλοκαίρι οι γονείς του Μπάμπη πήραν το παιδί και μετά όταν επέστρεψαν είπε τη λέξη ”μπαμπά”». Μιλώντας νωρίτερα, ο Αθανάσιος Χαρμάνης ανέφερε για την υπόθεση: «Δεν χρειάζεται αυτός που ασκεί γονική επιμέλεια καμία έγκριση από κανέναν για τον τόπο διαμονής του παιδιού. Ζητήσαμε να μεταρρυθμιστεί η επικοινωνία με την άλλη οικογένεια και να γίνεται με skype και viber, όπως κάνουν όλοι οι μετανάστες. Συνεκδικάστηκαν χθες, οι γονείς του δολοφόνου ζήτησαν να πάρουν εκείνοι τη γονική μέριμνα. Συνέβη το εξής περιστατικό το καλοκαίρι. Επικαλούμαι τη λογική σας. Πήραν ένα παιδί, το πήραν από το σπίτι της Σουζάνα, με καύσωνα το βάλαν σε ένα αυτοκίνητο για μισή ώρα, μόλις γύρισε το παιδί στα 2 του χρόνια είπε για πρώτη φορά τη λέξη μπαμπά».