Γλυκά Νερά: Σε αναζήτηση νέου δικηγόρου ο Αναγνωστόπουλος – Σε ποια περιοχή θα δώσει Πανελλαδικές

220

Στην αναζήτηση νέου δικηγόρου βρίσκεται Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, μετά την παραίτηση της συνηγόρου του Κατερίνας Μαυροειδή. Η δίκη σε δεύτερο βαθμό, θα συνεχιστεί στις 28 Μαρτίου στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Ο καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό σε ισόβια και επιπλέον κάθειρξη 11 ετών και 6 μηνών για το αποτρόπαιο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, σύμφωνα με σημερινό ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό», βρέθηκε με τον πρώην συνήγορό του, κ. Παπαϊωαννίδη με σκοπό, κατά πληροφορίες, να αναλάβει ενδεχομένως και πάλι την υπεράσπισή του.

Συνεχίζει να διαβάζει για τις Πανελλαδικές
Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο συζυγοκτόνος συνεχίζει να διαβάζει για τις Πανελλαδικές μέσα στις φυλακές, με σκοπό να συγκεντρώσει όσο περισσότερα μόρια μπορεί.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος θα μεταβεί σε Λύκειο στο Λιδωρίκι συνοδεία αστυνομικών και θα εξεταστεί στη θεωρητική κατεύθυνση.

Την πρόθεση του Αναγνωστόπουλου να εξεταστεί στις Πανελλαδικές του Ιουνίου, είχε κάνει γνωστή, προ ημερών, η πρώην συνήγορός του.

«Βρίσκεται σε μια ψυχολογική κατάσταση σχετικά ήρεμη, έχει συμμορφωθεί με την επιβολή της ποινής του, είναι σε μια κατάσταση όπου διαβάζει να δώσει πανελλήνιες εξετάσεις τον Ιούνιο. Προσπαθεί να μην ιδρυματοποιηθεί, δουλεύει στις φυλακές από το πρωί μέχρι το βράδυ και παράλληλα διαβάζει. Περιμένει το εφετείο για να υποστηρίξει τα δικαιώματά του», είπε, η -παραιτηθείσα πλέον- συνήγορος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.