Γυναίκα βρέθηκε νεκρή στους Κήπους του Κένσιγκτον – Κοντά στο παλάτι που μένουν Κέιτ και Γουίλιαμ

377

Νεκρή βρέθηκε μια γυναίκα στους Κήπους του Κένσιγκτον, δίπλα στο ομώνυμο παλάτι.

Εκπρόσωπος της Μητροπολιτικής Αστυνομίας στο Λονδίνο είπε στο Sky News ότι «η αστυνομία κλήθηκε στο Kensington Gardens W2 στις 07:09 π.μ. το Σάββατο, 29 Αυγούστου μετά από μια ειδοποίηση περί ανησυχίας για την ασφάλεια μιας γυναίκας».

Σύμφωνα με την αστυνομία «η γυναίκα ήταν νεκρή. Ο θάνατος αντιμετωπίζεται ως ανεξήγητος αυτή τη στιγμή, αλλά δεν θεωρείται ύποπτος. Θα πραγματοποιηθεί νεκροτομή, γίνεται έρευνα για την ταυτότητα της νεκρής».

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ βρίσκονταν εκείνη την περιόδο στο Νόρφολκ, στο Anmer Hall, με τα τρία τους παιδιά. Βρίσκονται εκεί από τη στιγμή που η Βρετανία μπήκε σε lockdown για τον κορωνοϊό. Όπως ανέφερε το Sky News, δεν είναι σαφές εάν κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας βρίσκονταν στο παλάτι του Κένσιγκτον όταν συνέβη η τραγωδία. Ο κήπος στον οποίο βρέθηκε η νεκρή παρέμεινε ανοιχτός στο κοινό καθώς συνεχίζονταν οι έρευνες.

Η νεκρή βρέθηκε στο Round Pond, ένα συντριβάνι που βρίσκεται στην άκρη του Kensington Gardens, ένα δημόσιο πάρκο που κάποτε αποτελούσε μέρος του ιδιωτικού χώρου του παλατιού.