Η απάντηση του Κανάκη στο αν γνώριζε για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο – «Δεν μπορεί να το λένε όσοι έχουν παιδιά»

384

Να απαντήσει, για μια ακόμη φορά, στους επικριτές της εκπομπής και στα «τρολ» του Διαδικτύου, που αμφισβητούν τους ισχυρισμούς ότι ο ίδιος και οι υπόλοιποι συνεργάτες δεν γνώριζαν την υπόθεση «revenge porn», στην οποία εμπλέκεται ο Στάθης Παναγιωτόπουλος, επιχείρησε ο Αντώνης Κανάκης, μιλώντας στην έναρξη του νέου επεισοδίου του «Ράδιο Αρβύλα».

Ντυμένοι στα μαύρα, Αντώνης Κανάκης, Γιάννης Σερβετάς και Χρήστος Κιούσης ξεκίνησαν την εκπομπή υπό τους ήχους του Μπομπ Μάρλεϊ και συλλυπήθηκαν την οικογένεια του Γιώργου Τράγκα, ενώ αναφέρθηκαν και στην απώλεια της Ροζίτας Σώκου. Επιγραμματικά, μίλησαν ακόμη για το κάψιμο των βιβλίων του Ευγένιου Τριβιζά και για τους νέους 130 νεκρούς της πανδημίας.

Στη συνέχεια ο Αντώνης Κανάκης είπε ότι υπήρξαν άλλες δύο φορές στην ιστορία του «Ράδιο Αρβύλα», που δεν μπορούσαν να κάνουν σατιρική εκπομπή: Όταν σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Γρηγορόπουλος και όταν κάηκε η Μαρφίν στην Σταδίου.

«Βγήκαμε σήμερα, γιατί δεν γίνεται να μην είμαστε εδώ» υπογράμμισε ο κεντρικός παρουσιαστής, ενώ στάθηκε στις επικρίσεις που δέχτηκε η εκπομπή μετά τον σάλο για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο. «Θα δώσουμε απαντήσεις όπου και όπως πρέπει» υπογράμμισε, πριν πάει στο πρώτο διαφημιστικό διάλειμμα.

«Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι»

Ο παρουσιαστής υπογράμμισε ότι ποτέ δεν θα κρατούσαν δίπλα τους έναν συνεργάτη αν γνώριζαν ότι έχει κάνει κάτι τέτοιο.

«Υπάρχει κάτι το οποίο δεν το διαπραγματευόμαστε – γιατί με πολλά μπορεί να διαφωνείτε μαζί μας – αλλά η εντιμότητα με την οποία στεκόμαστε απέναντί σας και η ακεραιότητά μας, δεν διαπραγματεύεται. Το βαρύ κομμάτι της σάτιρας, είναι ότι μπορεί να μιλάει για κάτι εξοργιστικό αλλά με χιουμοριστικό τρόπο. Όλοι αυτοί οι «στρατοί» εκεί έξω, όπως και ορισμένοι δημοσιογράφοι, μπορεί να πουν οτιδήποτε για εμάς. Εμείς απαντάμε σε αυτούς τους 10 που είναι μαζί μας:

Πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είμαστε τόσο ανόητοι, τόσο υποκριτές και να βγάζουμε αυτό το συναίσθημα για έναν άνθρωπο που έχει κάνει κάτι τέτοιο… και να τον έχω δίπλα μου για τόσα χρόνια;», είπε χαρακτηριστικά.

Ενώ στη συνέχεια αναρωτήθηκε πως μπορεί να πιστεύει κάτι τέτοιο ένας άνθρωπος που έχει παιδιά…

«Δεν έχουμε γνωρίσει αυτή την κοπέλα…» αποκάλυψε έπειτα. «Την άκουσα και με συγκίνησε πάρα πολύ, λέγοντας ότι νιώθει και άσχημα. Θέλω να σου πω κάτι αγάπη μου, δεν έχεις κανέναν λόγο να νιώθεις άσχημα. Μπράβο σου που κινήθηκες νομικά. Αν και ακόμη περιμένεις δικαίωση».

«Πόσο θα ήθελα να είχες έρθει να μας βρεις και να μας πεις τι είχε συμβεί» συμπλήρωσε απευθυνόμενος στην πρώην σύντροφο του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

«Πραγματικά πιστεύει κανένας ότι είμαστε τόσο υποκριτές ότι θα είχαμε δίπλα μας έναν άνθρωπο που έκανε κάτι τέτοιο και θα ήταν δίπλα μου. Αν υπάρχει ένας που το πιστεύει φοβάμαι πως δεν είναι γονιός. Θα ξέραμε ότι έκανε αυτό το πράγμα… δεν ξέρω και εγώ τι θα του έκανα εκείνη την στιγμή» είπε ο Αντώνης Κανάκης.