Η γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο της Καρολάιν υπερασπίστηκε τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο

411

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», πρόκειται για τη γυναίκα που εκφώνησε τον επικήδειο λόγο στην κηδεία της Καρολάιν, πριν από έναν χρόνο.

Τότε, ο σύζυγος της κοπέλας δεν είχε ομολογήσει ακόμη τον φόνο, και η γυναίκα στον λόγο της ζητούσε θανατική ποινή για τους «ληστές» που σκότωσαν το 20χρονο κορίτσι.

Πλέον, όμως, φαίνεται πως έχει διαφορετική άποψη καθώς έχει αποφασίσει να στηρίξει τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο δικαστήριο, κάτι που δεν έχουν κάνει ούτε καν οι γονείς του, οι οποίοι ήταν απόντες από την ακροαματική διαδικασία.

Η συγκεκριμένη μάρτυρας προέρχεται από το οικογενειακό περιβάλλον του πιλότου, και συγκεκριμένα είχε στενές επαφές με τη μητέρα του. Στην κατάθεση της μίλησε με καλά λόγια για τον Μπάμπη και τη σχέση του με τους γονείς του, τους οποίους γνωρίζει από την Αλόννησο.

Η απόφαση για την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και την ποινή που θα εκτίσει αναμένεται να ανακοινωθεί αργότερα σήμερα.

Η γυναίκα, που είχε εκφωνήσει τον επικήδειο στην κηδεία της Καρολάιν, ζητώντας θανατική ποινή για τους δράστες, κατέθεσε για τα παιδικά χρόνια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου και για τους γονείς του κατηγορούμενου, με τους οποίους γνωρίζεται.

Η ίδια χαρακτήρισε τον κατηγορούμενο «ευγενικό, ήσυχο, με πολύ καλούς τρόπους και έξυπνο παιδί», λέγοντας πως πρόκειται για «παιδί με πρωτότυπη σκέψη, που το πρόσεχες».

Απαντώντας στο γιατί δεν ήρθαν οι γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στη δίκη του, η μάρτυρας είπε:

Κυρίως για να κρατήσουν σχέση με το παιδάκι (τη Λυδία). Νομίζω, κατά την άποψή μου, ότι γι΄ αυτό δεν ήρθαν».
Σύμφωνα με την ίδια, έχουν πολύ άσχημες εμπειρίες με τους δημοσιογράφους οι γονείς του «και έχουν τρομοκρατηθεί οι άνθρωποι, ακόμη και στην Αλόννησο».

Για τον Μπάμπη είπε πως, από τα 14 έτη του και μετά, γνωρίζει για τον ίδιο από διηγήσεις της μητέρας του, καθώς δεν τον έβλεπε. Έως τότε έκανε πολύ παρέα και έπαιζε με τον γιο της.

Η μάρτυρας χαρακτήρισε «τραγικό» το συμβάν και για τις δύο οικογένειες, ενώ μιλώντας για τον Μπάμπη και την Καρολάιν είπε:

«Γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν ήταν μικρό το κορίτσι. Παντρεύτηκαν όταν τελείωσε το σχολείο. Μετά έμαθα ότι έκαναν μωρό. Δεν τους είχα δει ως ζευγάρι, ποτέ».

Πηγή: Star